Life

Brigitte Pastramă, în timp ce era bătută de Florin, soțul ei. Uite prin ce clipe traumatizante a trecut fosta nevastă a lui Năstase – Video

16.07.2020 | 10:37
Brigitte Pastrama in timp ce era batuta de Florin sotul ei Uite prin ce clipe traumatizante a trecut fosta nevasta a lui Nastase  Video
Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție. Bruneta, gest care i-a șocat pe fani. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă este implicată într-un nou scandal mediatic, de această dată protagoniști sunt ea și soțul ei, Florin Pastramă.

Un filmuleț în care este agresată de partenerul ei de viață a apărut în spațiul public.

Fosta soție a lui Ilie Năstase este îmbrâncită, bătută și pusă la colț de cel care i-a devenit soț în urmă cu doi ani.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, bătută de Florin

Momentele în care Brigitte a încasat bătaia de la Florin Pastramă au fost surprinse de o cameră de luat vederi, iar imaginile au fost date publicității.

În acest clip, cei doi se ceartă la cuțite, iar la un moment dat, Florin Pastramă se năpustește asupra fostei soții a lui Ilie Năstase și îi aplică mai multe corecții, o trage de păr, o smucește, ba chair o târâie pe jos.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, o femeie intră în încăpere și îi atrage atenția lui Florin Pastramă, însă aceasta este scoasă afară și amenințată. Pe fața soțului lui Brigitte se poate citi furia.

Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte
Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte. Cick pe imagine pentru a vedea clipul în care Brigitte este bătută de Florin Pastramă

Culmea este că video-ul în care Brigitte este agresată a apărut la câteva zile după ce vedeta a postat pe Instagram un mesaj emoționant despre împlinirea a primului an de căsătorie. „ Astăzi împlinim un an de la căsătoria noastră în fata lui Dumnezeu! Mulțumesc că m-ai susținut și completat în absolut orice.”, a scris Brigitte.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Astazi implinim un an de la casatoria noastra in fata lui Dumnezeu! Multumesc ca m ai sustinut si completat in absolut orice❤️🙏🏻 @florinpastrama

A post shared by BRIGITTE (@brigitte_pastrama) on

În scandal și cu fiul ei

Brigitte Pastramă se află într-un conflict de câteva săptămâni și cu fiul ei, Robert Sfăt, iar discuțiile pe care le au cei doi sunt din cauza moștenirii pe care tânărul susține că nu a primit-o de la mama sa.