Life

Brigitte Pastramă, vis împlinit. Ce a reușit să facă fosta soție a lui Ilie Năstase

Brigitte Pastramă, realizare uriașă după o perioadă în care s-a zbătut. Femeia de afaceri le-a dezvăluit fanilor ce a făcut.
30.11.2022 | 14:44
Brigitte Pastrama vis implinit Ce a reusit sa faca fosta sotie a lui Ilie Nastase
Brigitte Pastramă, realizare uriașă. Femeia de afaceri le-a dezvăluit fanilor ce a făcut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Afacerista și fosta concurentă de la Ferma vedetelor și-a împlinit un vis. Ce a reușit să facă fosta soție a lui Ilie Năstase și cât de fericită este că a reușit să facă pasul decisiv împreună cu partenerul de viață, Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă, realizare uriașă. Femeia de afaceri le-a dezvăluit fanilor ce a făcut

Brigitte Pastramă este în culmea bucuriei de când a devenit proprietara unei case în Dubai. Bruneta a recunoscut că nu a fost ușor să semneze actele pentru imobilul din Emiratele Arabe, dar în cele din urmă a scos-o la capăt.

ADVERTISEMENT

Aflată în străinătate, vedeta le-a promis fanilor că le va arăta apartamentul cu 2 camere. Este un loc în care fosta concurentă de la Ferma vedetelor vrea să se liniștească și să se relaxeze în următoarea perioadă.

„Astăzi am primit titlul de proprietate de la casa pe care o să vi-o arătăm în curând. Este o casă nouă, în Dubai Land și astăzi e ultima zi. Au fost 8-9 zile zbuciumate, dar toate lucrurile au fost duse pe toate la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Felicitări, Brigitte! Ești noua proprietară a unei case în Dubai! Mulțumesc domnului Isus pentru biruință”, a spus soția lui Florin Pastramă pe Instagram.

Brigitte Pastramă pleacă din România definitiv

Brigitte Pastramă a anunțat că pleacă din România definitiv. Femeia de afaceri se stabilește în Emiratele Arabe și o ia și pe fiica sa, Sarah, care în momentul de față studiază la o școală cu predare în limba engleză.

ADVERTISEMENT

Vedeta a luat această decizie pentru a-i fi mai ușor să se adapteze în Dubai, atunci când va fi cazul să facă pasul cel mare. Bruneta vrea să revină în țara natală o singură dată pe lună, chiar dacă are mai multe afaceri în desfășurare.

Casa în care va locui Brigitte Pastramă, alături de soț și de fiică, este mai mică decât cea din București, însă a costat-o peste 400.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Pe lângă imobilul din Dubai, vedeta și-a achiziționat și o mașină electrică în valoare de 150.000 de euro pe care a primit-o cadou mai devreme cât spera.

ADVERTISEMENT