News

Brigitte Sfăt are concurență la Florin Pastramă! Cum s-a supărat și i-a dat papucii concurentului de la PRO TV

05.04.2019 | 11:43
Brigitte Sfat are concurenta la Florin Pastrama Cum sa suparat si ia dat papucii concurentului de la PRO TV

Continuă scandalul la Ferma, show-ul cu care Pro TV își propune să cucerească audiențele în această primăvară. Au intervenit primele certuri între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Deși telespectatorii erau convinși că relația lor va fi de durată, iată că ultimele evenimente au determinat-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase să-i dea papucii lui Pastramă.

Brigitte Sfăt voia să se despartă de Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă trec printr-o situație dificilă. Idila lor a început în concursul Ferma, de pe Pro TV. Gesturile pline de tandrețe și scenele incendiare în care au fost surprinși cei doi i-au lăsat cu gura căscată pe telespectatorii emisiunii.

Deși relația lor părea să devină din ce în ce mai serioasă, iată că n-a durat mult și între cei doi porumbei au apărut primele probleme. Apropierea iubitului său de Otniela, concurentă la rândul ei în Ferma, a înfuriat-o la culme pe Brigitte. Fosta soție e foc și pară pe Florin Pastramă și pare acum decisă să pună punct relației. Cel puțin așa s-a întâmplat în episoadele difuzate în momentul de față de Pro TV.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă păreau mai îndrăgostiți ca niciodată
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă păreau mai îndrăgostiți ca niciodată

Brigitte are viață grea în fermă. Sora Claudiei Pavel vrea răzbunare

De parcă n-ar fi fost de ajuns, certurile cu Florin Pastramă, care îi face curtei altei concurente, nu sunt singurele probleme pentru Brigitte. Fosta soție a lui Ilie Năstase are parte de momente grele în fermă, odată cu intrarea în competiție a Paulei, nimeni alta decât sora Claudiei Pavel.

Frumoasa brunetă în vârstă de 36 de ani a urmărit din fața micului ecran umilințele la care a fost supusă sora sa și a hotărât să intre în concurs pentru a-i face dreptate celei cunoscute sub numele de Cream. Nu toți concurenții sunt contrariați de apariția Paulei Pavel. Diana belbiță, bună prietenă cu Claudia, se bucură că cineva îi va face dreptate și se va răzbuna pe Brigitte.