Life

Brigitte Sfăt, dezamăgită crunt de fiul ei. Vrea Robert Sfăt să se împace cu mama sa?

12.10.2020 | 20:44
Brigitte Sfat dezamagita crunt de fiul ei Vrea Robert Sfat sa se impace cu mama sa
ADVERTISEMENT

Serialul Brigitte și Florin Patramă pare a fi genul dramă, de vreme ce în cadrul familiei celor doi au loc diverse conflicte. Reality show-ul nu prezintă numai aspectele plăcute din interiorul căminului acestora, ci și părțile mai puțin bune ale unei căsnicii.

Se pare că Brigitte Pastramă nu este singurul membru al familiei care are o personalitate mai vulcanică. Cei doi copii ai săi, Robert și Sara, o moștenesc pe vedetă în privința temperamentului.

ADVERTISEMENT

Robert Sfăt și-a făcut mama să plângă într-un episod recent, după ce a avut o atitudine nepotrivită atât față de Brigitte, cât și față de ceilalți apropiați.

Brigitte Sfăt, dezamăgită crunt de fiul ei. Vrea Robert Sfăt să se împace cu mama sa?

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Brigitte Sfăt este o persoană care își ține cu greu reacțiile impulsive în frâu, dovadă fiind scandalurile televizate în care a fost implicată de-a lungul timpului, însă puțini știau care este comportamentul copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Prin prisma serialului care îi are ca protagoniști pe Brigitte și Pastramă, publicul a reușit să îi cunoască și pe cei doi copii ai brunetei. Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, dovadă fiind asemănarea izbitoare dintre adolescenți și mama lor când vine vorba de personalitatea acestora.

În cadrul unui episod recent Robert Sfăt a creat o dramă de proporții când a avut o ieșire violentă de față cu familia sa, nemulțumirea sa fiind generată de faptul că se consideră nerespectat de cei din jur. Martori au fost și nașii lui Brigitte și Florin, care au privit uimiți întreaga scenă.

ADVERTISEMENT

Gestul necontrolat al tânărului a făcut-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase să izbucnească în plâns. După ce a conștientizat că a comis o greșeală, Robert a decis să își ceară iertare. Adolescentul i-a mărturisit lui Florin Pastramă că regretă atitudinea pe care a avut-o și că dorește să discute în privat cu mama lui.

„Vreau să îmi cer scuze de la ea. Să ne vedem într-o zi când e liberă, duminica poate, și să stăm de vorbă. Dar eu o zi întreagă vreau să vorbim. Am ce să vorbesc cu ea, numai să își facă timp”, a spus Robert Sfăt.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, deși este o persoană sensibilă, Brigitte nu părea că este dornică să își ierte fiul. Aceasta a auzit convorbirea telefonică dintre adolescent și Florin Pastramă, însă i-a transmis soțului ei că este de neînduplecat, dând de înțeles că nu va trece cu ușurință peste o astfel de reacție inexplicabilă.

 

ADVERTISEMENT