News

Brigitte Sfăt, eliminată de la Ferma de pe PRO TV! Ce a făcut la întoarcerea acasă

23.03.2019 | 08:40
Brigitte Sfat eliminata de la Ferma de pe PRO TV Ce a facut la intoarcerea acasa

Ferma, emisiune difuzată pe PRO TV, este una înregistrată, așa că tot ce vede publicul de acasă implică un decalaj de câteva săptămâni. Astfel, cu toate că încă se află în creierii munților pe micile ecrane, aceasta a părăsit reality-show-ul.

Brigitte Sfăt a fost eliminată de la Ferma

Potrivit cancan.ro, fosta soție a lui Ilie Năstase a fost surprinsă zilele trecute, în zona Aviatorilor din Capitală. Se pare că perioada la fermă i-a priit, căci vedeta este într-o formă de invidiat. Probabil și de aici energia debordantă pe care o are, căci bruneta aleargă de colo până colo pentru a rezolva și organiza lucruri.

Femeia de afaceri purta o pereche de ochelari, o poșetă scumpă și un tricou cu un mesaj de dragoste pe care poate i-o poartă lui Pastramă, dat fiind faptul că în Fermă, de când a revenit printre vechii săi colegi, alături de bandiți, s-a aflat în centrul atenției împreună cu Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt, eliminată de la Ferma de pe PRO TV! Ce a făcut la întoarcerea acasă
Cei doi au împărțit momente tandre

Brigitte și Florin Pastramă s-au apropiat în Fermă

Cel din urmă a încercat să intre pe sub pielea tuturor fetelor, însă de când au fost nevoiți să locuiască toți sub același acoperiș, a avut ochi numai pentru Brigitte. Aceasta nu părea ușor de înduplecat, însă, în ediția din 21 martie, planul lui Pastramă a ieșit. Brigitte, în timp ce se spăla, îmbrăcată în costum de baie, a fost surprinsă de venirea celui căruia i-a furat inima, acesta fiind acoperit doar de un prosop. Vedeta a ieșit din cadă, s-a schimbat, iar Pastramă se afla tot pe lângă ea, privind-o.

Bărbatul a ajutat-o să își usuce părul, iar de aici nu a mai fost decât un pas până la invitația lui: ”Dacă vrei, te bag sub plapumă. Măcar așa, în…un pic”. În cele din urmă, s-a lăsat seara, așa că toți fermierii trebuiau să doarmă, mai puțin cei doi, astfel că ce au început la baie, au continuat în pat. Aceștia s-au sărutat și și-au trezit colegii, care s-au arătat uluiți de ce se întâmplă lângă ei.

Tags: