Life

Brigitte Sfăt, gest disperat pentru a scăpa de judecată. Vinde apartamentul de lux primit cadou de la Ilie Năstase

16.07.2020 | 08:44
Brigitte Sfat gest disperat pentru a scapa de judecata Vinde apartamentul de lux primit cadou de la Ilie Nastase
Brigitte Pastramă, apariție uluitoare pe stradă. Fosta soție a lui Ilie Năstase e de nerecunoscut. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Brigitte Sfăt o ține din scandal în scandal și pare că i-a ajuns cuțitul la os. Pentru a scăpa de judecată și a-și încheia socotelile cu fiul ei Robert, fosta doamnă Năstase a scos la vânzare o bijuterie de apartament, cadou de la fostul mare tenismen.

Robert Sfăt o amenință cu judecata pe Brigitte. Așa că, doamna Pastramă este dispusă să-i dea bani ca să încheie scandalul. Și pentru că nu îi are, vinde ce poate. Apartamentul de care vrea să se lipsească costă 295.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Acesta se află într-o zonă exclusivistă a Capitalei, are patru camere, trei băi și patru balcoane și ar fi fost cumpărat în timpul căsătoriei cu Ilie Năstase. În realitate, se pare că a fost primit de la fostul sportiv.

Gestul disperat al lui Brigitte. Vinde apartamentul de lux, primit de la Năstase

Scandalul cu Robert pare că nu se mai termină. Acesta o acuză că nu îi dă partea moștenită de la Octavian Sfăt, tatăl său mort în urmă cu 18 ani. 54.000 de euro este suma cerută de Robert Sfăt.

ADVERTISEMENT

Și pentru că doamna Pastramă nu are acești bani, a scos la vânzare apartamentul de lux din Herăstrău și a postat anunțul pe site-urile specializate.

”Apartament 4 camere, trei băi, patru balcoane, în zona Herăstrău, Ambasada Chinei. Apartamentul se vinde parțial mobilat sau mobilat. Suprafața totală 140 mp, etaj 1 din 6, lift, portar”. Așa sună anunțul postat de Brigitte. Iar prețul cerut pe apartament este 295.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după publicarea anuțului pe paginile de socializare, Brigitte a fost dur criticată de către internauți.

”Mereu ai vandut ce ai mostenit, nu ai cladit nimic. Asta e apartamentul pe care ti l-a luat Ilie. Si casa in care stai e facuta tot de Ilie. De la farfurii si cani cumparate din Viena, ai ajuns sa faci saorma la farfurie de plastic.

ADVERTISEMENT

Ce te mai fandoseai cand erai coana Nastase, nu puteai manca decat cu argint. Uite ca acum poti si cu plastic. Traiasca Ilie Nastase!”, este unul dintre mesajele postate în dreptul anunțului de vânzare al apartamentului de lux primit de la Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT