News

Brigitte Sfăt, în mijlocul unui scandal imens la Ferma! Paula Pavel o acuză că ar fi otrăvit-o pe sora ei

04.04.2019 | 08:58
Brigitte Sfat in mijlocul unui scandal imens la Ferma Paula Pavel o acuza ca ar fi otravito pe sora ei

Au izbucnit noi tensiuni în concursul Ferma, producție cu care Pro TV își propune să cucerească audiențele în această primăvară. În centrul scandalului se află Brigitte Sfăt, care pare să nu mai aibă viață ușoară în competiție, de la venirea unui concurent surpriză

Sora Claudiei Pavel a încins spiritele la Ferma

Apariția Paulei Pavel, nimeni alta decât sora Claudiei Cream a încins spritele în fermă. În vârstă de 36 de ani, Paula este un make-up artist de succes, printre clientele sale numărându-se o serie de personalități ale showbiz-ului românesc.

Văzând însă umilințele la care a fost supusă sora sa, în special din partea fostei soții a lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt, Paula Pavel nu a mai rezistat și a intrat în concurs, cu gânduri de răzbunare și hotărâtă să-i facă dreptate Claudiei.

Se anunță vremuri grele pentru Brigitte Sfăt, odată cu intrarea paulei pavel ăn competiția Ferma
Se anunță vremuri grele pentru Brigitte Sfăt, odată cu intrarea paulei pavel ăn competiția Ferma

Brigitte Sfăt, acuzată că ar fi otrăvit-o pe Claudia Pavel

Nu a durat mult până ca Paula Pavel să declanșeze ofensiva la adresa lui Brigitte Sfăt. Frumoasa brunetă, care a intrat în atenția presei după ce a anunțat că o va da în judecată pe fosta soție a lui Ilie Năstase pentru atitudinea față de sora, vine acum cu acuzații grave.

Sora Claudiei Pavel susține că aceasta ar fi primit mâncare otrăvită, pe parcursul șederii sale în competiție. Principalul suspect este Brigitte Sfăt, întrucât fosta soție soție a lui Ilie Năstase nu a ratat nicio ocazie de a o face praf pe artistă.

Claudia când a venit acasă, i-a ieșit la analize că i s-au pus niste chestii în mâncare” , a spus Paula Pavel, pe un ton enigmatic, fără a nominaliza pe cineva, însă este mai mult decât evident că se referă la Brigitte.

Nu toți concurenții sunt indignați de intrarea în competiție a surorii Claudiei Pavel. Bună prietenă cu Cream, Diana Belbiță speră ca artistei să i se facă în cele din urmă dreptate. „Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toata lumea. Ştim cu toţii vorba aia: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?”.