News

Brigitte Sfăt l-a iertat pe Florin Pastramă după infidelitatea de la Ferma! Declarația de dragoste făcută în public

08.04.2019 | 13:11
Brigitte Sfat la iertat pe Florin Pastrama dupa infidelitatea de la Ferma Declaratia de dragoste facuta in public

Brigitte Sfăt l-a iertat pe Florin Pastramă după infidelitatea de la Fermă, iar pentru a demonstra oamenilor că sărutul pe care i l-a dat Otnielei nu a contat, a postat o imagine, pe un site de socializare, cu un mesaj care închide gura tuturor.

Brigitte Sfăt l-a iertat pe Florin Pastramă după infidelitatea de la Ferma

Mai exact, după ce Pastramă a vrut să îi jure iubire și respect etern Brigittei, la biserică, era cât pe ce să destrame relația cu vedeta, dat fiind că a sărutat-o, ”fără să vrea”, după cum a spus, pe colega sa, Otniela Sandu. Din acel moment, Brigitte s-a simțit trădată din nou și i-a spus clar lui Pastramă că are cale liberă, a încetat să vorbească cu el, însă nu a durat mult, căci la întoarcerea acasă cei doi și-au continuat dragostea, contrat tuturor celor întâmplate.

Fosta soție a lui Ilie Năstase și Pastramă au fost surprinși, zilele trecute, de paparazzi, într-un restaurant din Capitală, comportându-se ca doi porumbei. Imaginile au demonstrat că iubirea lor nu a fost doar o strategie pentru a rămâne mai mult în concursul de la Pro TV, iar pentru a adânci ideea în ochii publicului, vedeta a făcut un gest de iubire față de Pastramă.

Brigitte Sfăt l-a iertat pe Florin Pastramă după infidelitatea de la Ferma! Declarația de dragoste făcută în public
Imaginea postată de Brigitte, pe un site de socializare

Brigitte i-a făcut o declarație de dragoste în public noului partener

Bruneta a luat una dintre pozele din restaurantul în care a fost surprinsă sărutându-se cu Florin, a făcut un colaj, iar în josul lui a fost mesajul: „I love you so much”- ”Te iubesc foarte mult”. E clar! Dragostea lor a rămas și după ce s-au închis camerele!

Brigitte Sfăt l-a iertat pe Florin Pastramă după infidelitatea de la Ferma! Declarația de dragoste făcută în public
Brigitte și-a declarat dragostea public față de Pastramă

În restaurantul în care au fost surprinși, cei doi s-au sărutat continuu, privit galeș și mângăiat constant. De asemenea, au existat clipe în care femeia de afaceri a butonat telefonul mobil, dar, pentru a nu-l face gelos pe noul partener, i-a arătat fiecare mesaj primit, semn că între ei nu există secrete.