Authors

Brigitte Sfăt tună şi fulgeră! L-a prins iar în offside pe Ilie Năstase!

Mai mult, soţia lui Ilie Năstase a mărturisit că acesta a adus acasă şi boli venerice!
30.03.2018 | 14:45
Brigitte Sfat tuna si fulgera La prins iar in offside pe Ilie Nastase

Ilie Năstase, mare crai! Soţia sa, Brigitte Sfăt tună şi fulgeră! Focoasa brunetă spune că l-a prins din nou cu amanta pe soţul ei sexagenar! Mai mult, Briggite a ameninţat-o pe tânăra cu care se vede Ilie Năstase că o va lăsa cheală!

„Eu am băgat divorţul pe 7 februarie. Nu mai stau din martie la adresa de pe buletin, unde este casa lui Ilie. Dar pentru că buletinul meu este pe casa lui, am primit lucruri de la tribunal pe adresa asta… Am avut ceva probleme în februarie şi m-am enervat foarte mult şi am băgat divorţul. Scandalul de astăzi a fost că era la restaurant cu o domnişoară de 24 de ani şi l-am prins. I-am pus detectivi de mai mult timp…

Ilie Năstase a dus boli venerice acasă!

Nu înţeleg de ce nu-mi dă divorţul. Nu sunt nici în cal, nici în căruţă. Eu sunt o femeie înşelată. Eu am aflat despre una dintre amantele lui acum o săptămână. Ea lucrează la o televiziune, este novice, e din Timişoara. Fata respectivă iese cu el.

El îi luase o pereche de pantaloni de la mine din magazin. Am văzut pozele cu fata care îi arăta cât de bine îi stăteau pantalonii. Am văzut că o aveam în memoria telefonului. Astăzi, se afla la acest restaurant. Nu este prima oară când am pus detectivi. Eu cu el mă împăcasem acum 3 zile. Pe parcursul acestei relaţii, eu am întreţinut relaţii sexuale cu el, în calitate de soţie”, a spus Brigitte Năstase în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1. Bruneta a spus chiar că Ilie Năstase a venit acasă şi cu  boli venerice!