News

Brigitte Sfăt l-a prins în fapt pe Florin Pastramă, la Ferma! A sărutat-o pe blondă în faţa camerelor! Cum a reacţionat

08.04.2019 | 09:24
Brigitte Sfat la prins in fapt pe Florin Pastrama la Ferma A sarutato pe blonda in fata camerelor Cum a reactionat

După ce a vrut să îi jure iubire și respect etern Brigittei la biserică, a dat cu bâta în baltă și a sărutat-o pe Otniela, ”întâmplător”. Controversatul cuplu format din Brigitte și Pastramă, al căror iubire este considerată de unii o strategie, era cât pe ce să se destrame după ce Florin Pastramă a sărutat-o pe Otniela Sandu, vechea sa colegă din cabana bandiților, în bucătărie, ”total întâmplător”, din spusele lui.

Brigitte Sfăt l-a prins în fapt pe Florin Pastramă, la Ferma

În timp ce fosta soție a lui Ilie Năstase era departe de el, Pastramă și-a făcut de cap și a pupat ce a picat. Otniela și Bilionera se aflau lângă foc, în bucătărie, Kamara pregătea de mâncare, iar la un moment dat apare Pastramă, se apropie de blondină și o sărută fără să îi dea vreo secundă de gândire.

După acest moment, Brigitte a simțit o dezamăgire imensă, sperând că totul decurge din ce în ce mai bine între ei, așa că a considerat că e mai bine să îi lase cale liberă lui Pastramă, pentru a se săruta în voie cu cine dorește.

Brigitte Sfăt l-a prins în fapt pe Florin Pastramă! A sărutat-o pe blondă în faţa camerelor! Cum a reacţionat
Brigitte, foc și pară după ce partenerul său s-a sărutat cu altă fată

S-a ajuns la vorbele Ioanei Filimon: „Pastramă parcă dă din coadă și pe lângă Otniela”

Bărbatul a încercat să o împace în fel și chip, însă fără rezultat, Brigitte fiind foc și pară pentru faptul că a fost înșelată din nou. Despre relația lor a vorbit și Ioana Filimon, după ce a fost eliminată din Fermă. Miss România 2016 susține că din partea Brigittei există un gram de iubire pentru Pastramă, dar situația nu stă la fel și invers. „Pe Brigitte o văd îndrăgostită de Pastramă. De Pastramă…nu știu ce să zic”, a spus Filimon.

Brigitte Sfăt l-a prins în fapt pe Florin Pastramă! A sărutat-o pe blondă în faţa camerelor! Cum a reacţionat
Patramă a sărutat-o întâmplător pe Otniela

„Parcă dă din coadă și pe lângă Otniela. N-aș băga mâna în foc pentru el, dar pe Brigitte am văzut-o așa foarte pornită, îndrăgostită și chiar geloasă în anumite momente. Așa că mă gândesc că nu poți să joci teatru chiar așa de mult și să încerci să pară că ai sentimente pentru cineva când nu ai”, a povestit Ioana.