Brigitte Sfăt l-a SALVAT pe Ilie Năstase de la dezastru!

A jurat să-i fie alături la bine şi la greu şi nu-şi încalcă promisiunea făcută în ziua nunţii. Brigitte Sfăt (37 de ani) l-a salvat de două ori pe Ilie Năstase (66 de ani) în vacanţa...
21.06.2014 | 08:20
Brigitte Sfat la SALVAT pe Ilie Nastase de la dezastru

A jurat să-i fie alături la bine şi la greu şi nu-şi încalcă promisiunea făcută în ziua nunţii. Brigitte Sfăt (37 de ani) l-a salvat de două ori pe Ilie Năstase (66 de ani) în vacanţa pe care au petrecut-o recent în Cuba. Fostul tenisman a fost cât pe ce să le ofere cubanezilor surprize nebănuite, după ce era să fie „deposedat” de telefonul mobil.

Resort de lux, plaje cu nisip fin, apă limpede şi preparate culinare variate. De asta au avut parte Ilie Năstase şi soţia lui Brigitte Sfăt în cele zece zile pe care le-au petrecut în Cuba. Invitat la Campionatul de Judo, unde a decernat câteva premii, fosta glorie a tenisului românesc a îmbinat utilul cu plăcutul. Dincolo de peisajele rupte parcă din rai, cei doi soţi au rămas impresionaţi de ospitalitatea şi de modestia oamenilor. Brigitte şi Ilie s-au convins pe pielea lor de bunătatea localnicilor, care deşi au salarii de mizerie nu cerşesc la colţ de stradă.

1

„Este o mare discrepanţă între resortul unde am stat şi casele cubanezilor. Mulţi dintre ei nu au curent electric şi nici geamuri la ferestre, însă muncesc din greu pentru fiecare bănuţ. Şi-au cultivat talentele. Fac multe suveniruri manual pe care le vând pentru a mai câştiga ceva”, a explicat Brigitte Sfăt. Vacanţa lor nu a fost însă lipsită de peripeţii. Ilie Năstase a fost la un pas să le arate cubanezilor, pozele şi filmuleţele pe care le are în telefon, dar şi alte informaţii pe care le ţinea doar pentru el. Din neatenţie mobilul i-a căzut din buzunar.

2

“Ilie şi-a pierdut de două ori telefonul, dar a reuşit să-l recupereze. Prima dată l-a uitat într-un taxi, iar a doua oară i-a scăpat din buzunar pe plajă. Deşi nu ştia exact locul unde l-a pierdut, oamenii i l-au adus înapoi. Noi am fost surprinşi. Mobilul valorează câteva sute de euro. Puteau să-l păstreze, pentru că nu funcţiona satelitul de căutare, deci nu aveam nicio şansă să-l localizăm, iar plaja era la un kilometru de hotel. Cu toate astea, au fost corecţi şi ni l-au înapoiat. Eu am făcut o sesizare la recepţie şi după ce le-am confirmat codul mobilului, acesta a revenit în posesia lui Ilie. Oamenii sunt foarte buni şi inimoşi acolo. Când m-am întors în România, eu i-am mulţumit lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit”, ne-a povestit Brigitte Sfăt.

3

Bruneta va rămâne multă vreme cu această destinaţie de vacanţă trecută pe lista de escapade romantice. În ultima zi, Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au sărbătorit primul lor an de căsnicie, motiv pentru cei doi să se bucure împreună de moment într-un cadru de vis.

4

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit civil în 2013, la Timişoara, iar nunta au făcut-o în toamna anului trecut la Poiana Braşov.

SURSA: spynews.ro

Tags: