News

Brigitte Sfăt, primele declarații după eliminarea din Ferma! Ce zice despre sarcină

10.05.2019 | 18:17
Brigitte Sfat primele declaratii dupa eliminarea din Ferma Ce zice despre sarcina
ADVERTISEMENT

Brigitte Sfăt și-a făcut apariția după eliminarea de la ”Ferma vedetelor”. A răspuns la cele mai multe nedumeriri, mai ales că parcursul ei în reality-show-ul de la PRO TV a fost unul plin de controverse. Fosta soție a lui Ilie Năstase a vorbit despre participarea în concurs, despre relația cu Cornel Oană, dar și despre Pastramă.

Brigitte Sfăt a avut o relație de ochii lumii cu Cornel Oană

Brigitte a declarat că participarea la Fermă a fost una dintre cele mai interesante experiențe de care a avut parte și a învățat foarte multe lucruri din acest concurs. Mai mult, aceasta a lămurit și cum s-a produs despărțirea de Cornel Oană în luna decembrie. Bruneta a spus că în ultima vreme, între ei au existat mai multe certuri.

ADVERTISEMENT

Brigitte a recunoscut că persoana care a părăsit-o a fost Cornel, pe 4 decembrie 2018. Aceasta a fost prima plecare, semn că între cei doi lucrurile nu aveau cum să evolueze pozitiv. Fosta nevastă a tenismenului Ilie Năstase a spus că au mai stat ceva timp împreună, mai ales că urma a doua zi să pozeze pentru un pictorial.

Brigtte și Florin Pastramă au format un cuplu la Ferma vedetelor. Sursa foto: Captură Youtube

Brigitte nu spune nu unui copil cu Pastramă

Despărțirea definitivă ar fi urmat pe 20 decembrie, conform declarațiilor făcute de ea în emisiunea ”La Măruță” de la PRO TV. Aceasta a mărturisit că a aflat că pe pacursul relației cu ea, Cornel era și cu fosta iubită. Aceasta a recunoscut că totul a fost o farsă, de dragul lumii, și că de Revelion a fost cu el, dar au dormit în camere separate.

ADVERTISEMENT

“Pe parcusul relaţiei cu mine a avut o relaţie cu fosta lui iubită şi am aflat ulterior. Am făcut un deal cu el în care l-am rugat de aparenţă să părem un cuplu. Am cumpărat pentru Revelion un bilet la un apartament de Revelion. Nu voiam să râdă Ilie de mine că el şi-a refăcut viaţa şi pe mine m-a părăsit bărbatul. Am dormit în camere separate şi am pozat într-un cuplu”, au fost câteva din confesiunile ei făcute lui Cătălin Măruță.

Întrebată dacă are în plan să devină mamă, Brigitte a declarat că ar fi fericită să aibă un copil cu Florin Pastramă. “Pe Florin îl văd tatăl copilului meu. Nu sunt însărcinată. Am un implant pentru a mă proteja, deci nu sunt însărcinată. Pot să fac copii. În momentul în care o să fiu sigură că el este bărbatul pe care îl vreau în viaţa mea, voi face un copil cu el. Este prematur să vorbesc acum”, a mai spus vedeta  la PRO TV.

ADVERTISEMENT