News

Brigitte Sfăt riscă să fie exclusă din biserică, după relația cu Florin Pastramă de la Ferma

28.03.2019 | 09:33
Brigitte Sfăt riscă să fie exclusă din biserică, după relația cu Florin Pastramă de la Ferma

Brigitte Sfăt aparține cultului penticostal și este cunoscută drept o fire religioasă, chiar aducând cu ea în competiția Ferma Biblia, spunându-și rugăciunile și cântecele religiei în fiecare seară. Cu toate acestea, de-a lungul competiției s-au întâmplat multe, cum ar fi atingeri: povești încâlcite, acuze și vorbe urâte „aruncate” celorlalți din cauza tensiunii acumulate.

Brigitte Sfăt riscă să fie exclusă din biserică după cele întâmplate în Ferma

Drept urmare, unii concurenți i-au reproșat că folosește pretextul credinței doar pentru o fațadă. Însă, pe lângă vorbele spuse la nervi, fosta soție a lui Ilie Năstase a decis să se apropie destul de mult și de Florin Pastramă, atât de mult încât relația lor a depășit granițele prieteniei, după nici două săptămâni de conviețuit sub același acoperiș.

Așadar, din cauza adulterului, femeia de afaceri ar putea fi exclusă din biserică, dar fiind faptul că religia la care a aderat interzice concubinajul. Povestea se complică cu atât mai tare cu cât aceasta, acasă, este cununată religios cu Cornel Oană, tocmai pentru a trăi după voia Domnului, devenind în fața Lui o familie.

Brigitte Sfăt riscă să fie exclusă din biserică, după relația cu Florin Pastramă de la Ferma
Pe lângă vorbele spuse la nervi, fosta soție a lui Ilie Năstate a decis să se apropie destul de mult și de Florin Pastramă

Atingerile și săruturilor lui Pastramă o pot costa pe brunetă excluderea din biserică

Toate au fost stricate imediat ce Brigitte a intrat în Fermă, dat fiind faptul că l-a găsit pe Pastramă și a cedat atingerilor și săruturilor lui. Pe femeia de afaceri o poate costa excluderea din biserică, nu doar despărțirea de logodnic.

De altfel, bruneta era cât pe ce să fie exclusă din rândul penticostalilor și în momentul în care a divorțat de Ilie Năstase, dar a scăpat invocând adulterul soțului, după ce a strând probe cu care să se prezinte în fața pastorilor penticostali, chiar dacă infidelitatea, potrivit apropiaților, a fost de ambele părți, doar că ea a știut să fie mai discretă.