Life

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție. Bruneta, gest care i-a șocat pe fani 

23.12.2020 | 19:07
Brigitte si Florin Pastrama au ajuns la Politie Bruneta gest care ia socat pe fani
Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție. Bruneta, gest care i-a șocat pe fani. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție, iar bruneta le-a dezvăluit fanilor gestul neașteptat pe care l-a făcut. Imaginile cu cei doi soți la secția de Poliție i-au făcut pe internauți să-și pună întrebări în legătură cu ce s-a întâmplat și aceștia au făcut lumină în acest caz. 

În cadrul emisiunii de la Antena Stars, Brigitte și Florin u explicat motivul pentru care s-au dus la oamenii legii și nu este vorba despre un nou scandal dintre ei.

ADVERTISEMENT

Se pare că Brigitte a intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă și vrea să devină o persoană mai bună, motiv pentru care a făcut un gest care i-a șocat pe internauți.

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Poliție. Bruneta, gest care i-a șocat pe fani

Brigitte și Florin Pastramă au intrat din nou în vizorul presei după ce au fost surprinși la o secție de Poliție din Capitală. Fotografii de la Spynews.ro i-au surprins recent în timp ce se îndreptau către oamenii legii, iar internauții s-au întrebat despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a spus adevărul la Antena Stars în legătură cu această „vizită”. Bruneta vrea să fie un om mai bun și să le ierte pe anumite persoane care i-au făcut rău, motiv pentru care își retrage toate plângerile pe care le-a fpcut la adresa lor.

Este vorba despre Raluca Podea despre fosta parteneră a fratelui lui Florin Pastramă, femei cu care a avut mai multe scandaluri de-a lungul timpului. Deși este o fire impulsivă, se pare că vedeta vrea să renunțe la război, de data aceasta, și să meargă mai departe cu viața ei.

ADVERTISEMENT

„I-am zis să mergem la Poliție să îmi retrag toate plângerile împotriva femeilor care m-au batjocorit. Împotriva fostei iubite a fratelui lui Florin și împotriva lui Raluca. Pe mine nu mă mai interesează cele două femei. Nu mă mai interesează nimic. De acum, Dumnezeu îmi va purta de grijă. Erau două plângeri penale pe care le-am retras, chiar dacă știu că ele mi-au făcut mult rău, eu vreau să fiu un om mai bun, un om care iartă, care nu vrea să facă rău.

Nu îmi doresc ca din cauza mea să plătească avocați persoanele astea. Eu vreau să închid o ușă definitiv, spre tot ce m-a neliniștit.”, a declarat Brigitte la Antena Stars.

ADVERTISEMENT