Life

Brigitte și Florin Pastramă, despărțire definitivă? Bruneta, în lacrimi: „El zice că are moștenire, dar nu mi-a adus niciodată un cadou”

04.05.2021 | 12:50
Brigitte si Florin Pastrama despartire definitiva Bruneta in lacrimi El zice ca are mostenire dar nu mia adus niciodata un cadou
Brigitte Pastramă trece printr-o nouă criză în căsnicia sa cu Florin. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă trec printr-o nouă criză a căsniciei, iar de data aceasta soțul fostei neveste a lui Ilie Năstase și-a făcut bagajele pentru a pleca de acasă.

Brigitte a vorbit în lacrimi despre relația ei, spunând că nu merită ceea ce îi face Florin, reproșându-i că nu a ajutat-o cu nimic de Paște și că nu mai crede în minciunile lui legate de case și avere.

ADVERTISEMENT

Bruneta s-a săturat să mai lase de la ea și a povestit în reality-show-ul de la Antena Stars că scena cu plecatul de acasă nu este nouă. Anul trecut de Paște s-a întâmplat același lucru, discuțiile pornind tot de la bani.

Brigitte Pastramă, în lacrimi la Antena Stars: „Nu i-am cerut absolut nimic”

„Nu i-am cerut absolut nimic. Nu i-am cerut nimic niciodată și nu mi se pare corect să arunce vina pe mine pentru problemele lor. Eu chiar am fost alături de ei tot timpul.

ADVERTISEMENT

De asta nici nu mai vreau să mă duc acolo. Eu chiar nu am crezut că își va face bagajele și va pleca. A mai plecat, dar s-a întors peste o zi, două. De data asta a luat-o foarte în serios.

El nu poate să-mi ofere absolut nimic, îmi mai face și probleme. S-a întâmplat și anul trecut ceva asemănător când ei (n.r.: familia lui) au vândut o casă. El toată ziua zice că are moștenire, dar nu mi-a adus niciodată un cadou”, s-a plâns Brigitte Pastramă în fața camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Telenovelă regizată?

Brigitte și Florin Pastramă formează unul din cele mai năbădăioase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au un reality-show la Antena Stars, iar de-a lungul ultimilor ani au fost protagoniștii unor scandaluri care au ținut prima pagină a ziarelor.

S-a scris că Florin ar fi bătut-o de mai multe ori pe Brigitte, iar la un moment dat chiar au apărut niște imagini cu scenele violente dintre cei doi. Multă lume pune sub semnul îndoielii tot ce se întâmplă între ei, crezând că este doar o regie pentru ca aceștia să mai poată apărea pe micile ecrane și să câștige bani din expunerea vieților lor.

ADVERTISEMENT