Life

Brigitte și Florin Pastramă, experiență traumatizantă. Au fost bătuți și amenințați cu moartea

30.11.2020 | 23:53
Brigitte si Florin Pastrama experienta traumatizanta Au fost batuti si amenintati cu moartea
ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă au trecut prin momente cumplite lunile trecute, după ce au fost atacați cu topoare și furci de niște locatari clandestini și au rămas fără o sumă de bani.

Se pare că necazurile se țin scai de Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și, deși cei doi și-ar fi dorit să se liniștească și să înceteze cu conflictele, sunt implicați într-un alt scandal de proporții.

ADVERTISEMENT

Dorind să investească într-o nouă proprietate, controversații soți Pastramă au fost atacați de câțiva locatari violenți, dar și cu o mică avere retrasă de către bancă.

Brigitte și Florin Pastramă, bătuți și amenințați cu moartea

În emisiunea „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars, Brigitte a declarat că Florin Pastramă a fost bătut și a rămas fără bani după ce el și familia lui au vrut să investească într-un teren care ar fi putut să le aducă un profit considerabil.

ADVERTISEMENT

Frauda i-a fost pusă în cârcă chiar de către banca, cu ajutorul căreia bărbatul și-a dorit să devină proprietar de drept al unui teren. La câteva luni de la neplăcutul eveniment, cei doi soți vor să li se facă dreptate cu ajutorul legii, înapoindu-se terenul cumpărat prin intermediul unui credit pe numele mamei lui Florin Pastramă.

„Familia lui Florin a cumpărat un teren, a dat avans, s-a pus ipotecă pe teren. Au vrut să construiască ceva, au luat acordul de la bancă. Când s-a dus să pregătească actele, a descoperit că un act este ilegal, iar banca știa. Acum stau acolo niște oameni care nu au acte, nici buletin n-au, nu e nimic acolo. Stau unii clandestini într-o casă. Când ne-am dus cu niște cadastriști acolo, pe terenul mamei lui Florin, dar nu am intrat în casă, deși este terenul lui”, a povestit Brigitte Pastramă.

ADVERTISEMENT

Bruneta a mai mărturisit că locatarii clandestini au tăbărât cu topoare și furci pe ei și le-au provocat multiple răni, amenințându-i cu moartea, familia Pastramă având parte de o experiență traumatizantă.

„Când stăteam să măsurăm, au ieșit unii cu niște topoare și cu niște greble și ne-au bătut pe toți. Florin este tăiat tot în cap, a fost foarte grav. Ne-au zis să plecăm, că ne omoară, că noi suntem cu escrocherii. Deși familia lui Florin au blocare pe cont pentru creditul ăsta și 11 imobile cu sechestru pe ele de la bancă. Ne-au bătut rău de tot, era să îl omoară, l-au lăsat rău”, a mai adăugat Brigitte.

ADVERTISEMENT