Life

Brigitte și Florin Pastramă, plasați sub control judiciar. Ce se întâmplă cu ei în prezent

Brigitte și Florin Pastramă au probleme cu legea după ce polițiștii au făcut mai multe percheziții în locuința lor. Ei sunt acuzați că au vândut măști de protecție contrafăcute.
22.07.2021 | 21:04
Brigitte si Florin Pastrama plasati sub control judiciar Ce se intampla cu ei in prezent
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și partenerul ei de viață au profitat din plin de pandemie și au lansat un site pe care susțineau că dispun de măști de protecție de lux, dar până la urmă s-a dovedit că nu aveau autorizație.

Vedeta și omul de afaceri au fost nevoiți să meargă la sediul Poliției Sector 2, unde au trebuit să facă lumină în dosarul în care sunt acuzați. Din nefericire, legea nu a fost de partea lor.

ADVERTISEMENT

În momentul de față Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, sunt plasați sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cele două vedete riscă să-și piardă libertatea pentru că au vândut măști de protecție contrafăcute.

Brigitte și Florin Pastramă, după perchezițiile făcute de Poliție. Ce decizie au luat judecătorii

Astăzi, 22.07.2021, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară.

ADVERTISEMENT

Acțiunea se desfășoară pe raza județului Ilfov, mandatul fiind emis de Judecătoria Sectorului 2 București.

Este vorba de un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

ADVERTISEMENT

Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se arată într-un comunicat emis de oamenii legii, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă păstrează discreția. Nu au făcut nicio declarație

Fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut mai multe declarații amănunțite în sediul Poliției, dar la ieșire a preferat să păstreze discreția. Brigitte Pastramă nu a vorbit deloc despre situația neplăcută prin care trece în prezent.

Nici Florin Pastramă nu a vorbit cu jurnaliștii, cei doi soți preferând să refuze orice fel de mărturie. Activitatea lor este întreruptă și în online, ultima postare făcută de brunetă fiind în urmă cu o săptămână.

Cel mai probabil fosta concurentă de la Ferma așteaptă să vorbească cu avocații sau să se lămurească lucrurile cu privire la acuzațiile care i se aduc. Brigitte ar fi vândut până acum măști de lux contrafăcute la prețuri foarte mici.

ADVERTISEMENT