Life

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Mesajul postat de vedetă: “Celui mai minunat suflet”

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? În urmă cu câteva ore, vedeta a postat un mesaj prin care dă de înțeles că ea și soțul ei nu mai au de gând să divorțeze.
07.07.2022 | 23:57
Brigitte si Florin Pastrama sau impacat Mesajul postat de vedeta Celui mai minunat suflet
Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat? Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă au dat de înțeles că s-au împăcat. Fosta soție a lui Ilie Năstase a anunțat divorțul la începutul lunii iunie și a transmis mai multe mesaje cu subînțeles la adresa partenerului ei.

Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat?

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte anunța că are de gând să divorțeze de Florin Pastramă. Vedeta a spus că a trăit “în mocirlă” timp de trei ani și că s-a săturat de scandaluri.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei doi se înțeleg mai bine acum, judecând după mesajul pe care l-a postat Brigitte în mediul online.

Prin intermediul unui mesaj adresat soacrei sale, Brigitte i-a făcut o declarație soțului ei. Aceasta a spus despre Florin Pastramă că este “cel mai minunat suflet” pe care l-a cunoscut.

ADVERTISEMENT

Brigitte i-a mulțumit soacrei ei că l-a adus pe lume pe Florin Pastramă. Vedeta își iubește soacra ca pe propria mamă, după cum a scris în cea mai recentă postare.

“Ea este mama mea, a doua. Vreau din suflet sa nu fie supărată niciodată pe mine, că i-am luat fiul, deoarece, îi spun astăzi, a câștigat o fiică, care o iubește mult, deoarece a dat naștere celui mai minunat suflet pe care l-am cunoscut, și îi mulțumesc.”, a scris Brigitte pe Instagram, în dreptul unei imagini cu mama lui Florin Pastramă.

ADVERTISEMENT
Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă, mesaj pentru Florin Pastramă. Sursa foto: Instagram

Mai mult, Brigitte a pus înapoi toate pozele alături de Florin Pastramă, care nu mai apăreau pe paginile ei de socializare. Cei doi au dat de înțeles că au renunțat la ideea de a divorța.

Florin Pastramă, prima reacție după ce Brigitte a anunțat divorțul

Zilele trecute, Florin Pastramă a avut prima reacție după ce Brigitte a anunțat că cei doi vor divorța. Omul de afaceri nu a dorit să ofere prea multe detalii în legătură cu acest subiect.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Brigitte a declarat că va vorbi mai mult după ce lucrurile se vor calma.

“Eu unul merg pe credința în Dumnezeu! Nu vreau să vorbesc acum de Brigitte! Să vorbească ea, tot ce spune ea are dreptate!

Tot ce spune ea e adevărat, da?! După ce se mai calmează lucrurile atunci o să vorbesc și eu! Vă mulțumesc.”, a declarat afaceristul pentru click.ro.

ADVERTISEMENT