Life

Brigitte și Florin Pastramă, țeapă de mii de euro în Dubai. Ce li s-a întâmplat celor doi soți

Brigitte și Florin Pastramă au primit o țeapă de mii de euro în Dubai. Cei doi soți au trecut printr-o întâmplare care le-a stricat planurile.
22.09.2022 | 08:10
Brigitte si Florin Pastrama teapa de mii de euro in Dubai Ce li sa intamplat celor doi soti
Brigitte și Florin Pastramă trebuie să recupereze mii de euro din Dubai. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Brigitte și Florin Pastramă au fost păcăliți de o sumă mare de bani în Dubai. Asta după ce au vrut să-și cumpere o casă pe tărâmul milionarilor și au achitat un avans de 5.000 de euro.

Brigitte și Florin Pastramă, țeapă de mii de euro în Dubai. Cum au fost păcăliți să cumpere o casă

Celor doi soți, când s-au prezentat pentru a-și cumpăra locuința li s-a solicitat un preț mai mare cu 40.000 de euro în plus. Au refuzat să o mai achiziționeze și și-au cerut avansul înapoi.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă a dezvăluit întâmplarea nefericită din viața sa și a partenerului său. Tot ea a mai precizat că nici până în prezent, după un an, nu și-au primit avansul.

Brigitte depune acum toate eforturile pentru a-și recupera banii. A primit un nou răspuns, de curând, că i se vor distribui și îi așteaptă.

ADVERTISEMENT

”Am fost plecată în Dubai că plătisem un avans pentru o casă și nu mi-au dat un an de zile avansul pentru casă.

M-am dus acolo ca să fac cerere și să spun că nu e normal ca un an de zile să țină avansul blocat pe atâtea mii de euro. M-au păcălit.

ADVERTISEMENT

Am negociat casa cu o sumă de bani, iar după ce am plătit avansul de 5000 și ceva de euro mi-au dat o sumă cu 40.000 de euro în plus la prețul casei.

Eu n-am mai vrut, pentru că am negociat cu o sumă de bani și după mi-au zis altceva, nu mi s-a părut normal. În altă parte n-am mai vrut”, a spus Brigitte Pastramă pentru Spynews.ro

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă nu mai vrea casă în Dubai

Brigitte Pastramă a mai mărturisit și că nu mai vrea, deocamdată, să-și cumpere o altă locuință în Dubai. Experiența trăită a determinat-o să amâne această dorință a ei.

Brigitte și Florin Pastramă sunt unul dintre cele mai celebre cupluri din showbiz. S-au remarcat de-a lungul timpului prin numeroasele certuri dintre ei, iar la un moment dat chiar au vrut să divorțeze.

ADVERTISEMENT