News

Brigitte și Pastramă, când nu-i vede nimeni. A fost sau nu regie toată dragostea de la Ferma?

07.04.2019 | 10:59
Brigitte si Pastrama cand nui vede nimeni A fost sau nu regie toata dragostea de la Ferma

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au fost surprinși pentru prima dată împreună în public de când și-au declarat iubirea în ”Ferma”, de la Pro TV. Colegii lor credeau că este o strategie pentru a ajunge cât mai aproape de premiu, însă dragostea se pare că a rămas și după ce s-au închis camerele.

Brigitte și Pastramă au fost surprinși împreună

Cei doi au fost filmați la un restaurant din Capitală, unde se aflau în compania unor prieteni, aspect care nu pare să îi fi deranjat, căci și așa cei doi porumbei s-au sărutat, privit galeș și mângâiat continuu. Potrivit wowbiz.ro, au existat câteva clipe în care femeia de afaceri a butonat telefonul mobil, însă, pentru a nu-l face gelos pe noul partener, îi arăta mesajele, semn că între ei nu sunt secrete.

Ioana Filimon, fostă prietenă a Brigittei în concurs, recent eliminată, a vorbit despre controversatul subiect care a ținut presa și televiziunile în ”priză”. „Pe Brigitte o văd îndrăgostită de Pastramă. De Pastramă…nu știu ce să zic”, a spus Miss România 2016. De altfel, dragostea pentru Pastramă a fost confirmată și de fosta soție a lui Ilie Năstase: „Ce să fac dacă m-am îndrăgostit de Pastramă”.

Brigitte și Pastramă, când nu-i vede nimeni. A fost sau nu regie toată dragostea de la Ferma?
Iubirea de la Fermă nu a fost regie

”N-aș băga mâna în foc pentru el, dar pe Brigitte am văzut-o pornită, îndrăgostită și chiar geloasă”

Mai mult, Filimon l-a acuzat pe omul de afaceri de comportament duplicitar, susținând un lucru văzut de concurenți și telespectatori, flirtul cu Otniela și promisiunile făcute ei. „Parcă dă din coadă și pe lângă Otniela.

Brigitte și Pastramă, când nu-i vede nimeni. A fost sau nu regie toată dragostea de la Ferma?
Brigitte și Pastramă, ca doi porumbei în public

N-aș băga mâna în foc pentru el, dar pe Brigtte am văzut-o așa foarte pornită, îndrăgostită și chiar geloasă în anumite momente. Așa că mă gândesc că nu poți să joci teatru chiar așa de mult și să încerci să pară că ai sentimente pentru cineva când nu ai”, a povestit Ioana Filimon.

Tags: