Life

Britney Spears a făcut anunțul așteptat de toți fanii. Cântăreața va lansa o nouă melodie, după 6 ani

Britney Spears a făcut anunțul așteptat de toți fanii. Cântăreața va lansa o nouă melodie, după 6 ani de pauză. Artista a colaborat cu Elton John pentru această piesă.
25.08.2022 | 11:27
Britney Spears a facut anuntul asteptat de toti fanii Cantareata va lansa o noua melodie dupa 6 ani
Britney Spears va lansa o nouă melodie. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Britney Spears a făcut anunțul pe care toți fanii îl așteptau. Artista revine în muzică după 6 ani de pauză și va lansa o melodie cu Elton John. Cântăreața are de gând să se concentreze pe cariera sa muzicală.

Britney Spears, anunțul așteptat de toți fanii

La două luni de când s-a căsătorit cu Sam Asghari, Britney Spears a anunțat, în mediul online, că revine în muzică cu o nouă piesă.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a declarat “copleșită” de faptul că va cânta cu Elton John, pe care îl numește “unul dintre cei mai clasici oameni ai timpurilor noastre”.

Este prima melodie a vedetei după 6 ani de pauză, iar acum este fericită că și-a reluat activitatea.

ADVERTISEMENT

“Okie dokie … primul meu cântec în 6 ani. E foarte tare că o să cânt cu unul dintre cei mai clasici oameni ai timpurilor noastre … Elton John!!!!

Sunt oarecum copleșită … e un lucru mare pentru mine!!! Meditez mai mult și învăț că spațiul meu este valoros și prețios.”, a anunțat celebra cântăreață pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Elton John a postat un teaser al noii sale piese cu Britney Spears. Este vorba despre melodia “Hold Me Closer”, o reinterpretare a hitului din 1971 al celebrului cântăreț, “Tiny Dancer”.

Interpretul a postat, pe contul de Instagram, un scurt moment artistic petrecut la restaurantul exclusivist La Guérite, aflat în Cannes. În videoclip, artistul dă mâna cu DJ-ul restaurantului și se pregătește pentru momentul său.

ADVERTISEMENT

După ce a salutat mulțimea, Elton John a dezvăluit și o mică parte a melodiei cu Britney Spears.

“OK, ‘Hold Me Closer.’ Britney Spears, Elton John … să începem!”, a transmis cântărețul.

Melodia “Hold Me Closer”, în colaborare cu Britney Spears, va fi lansată vineri, după cum a anunțat Elton John pe pagina sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Elton John (@eltonjohn)

În 2016, Britney Spears și-a lansat albumul intitulat “Glory”. De atunci nu a mai lansat alte melodii.

Britney Spears s-a căsătorit cu Sam Asghari în iunie

Britney Spears și partenerul ei, Sam Aghari, s-au căsătorit în iunie, iar la eveniment nu au fost invitați membrii familiei artistei.

La finalul anului trecut, Britney Spears a scăpat de tutela tatălui său și și-a recăpătat libertatea după 13 ani. Jamie Spears a avut control asupra vieții fiicei sale încă din 2008.

Astfel, scandalurile din familie au reprezentat motivul pentru care vedeta a decis să nu-și invite părinții la marele eveniment din viața ei.

La nunta cu Sam Asghari, Britney Spears a purtat o rochie creată de Donatella Versace. Ținuta artistei ar fi costat 20.000 de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: