Life

Britney Spears, anunț trist. Cântăreața a pierdut sarcina: “Este un moment devastator”

Britney Spears a făcut un anunț trist sâmbătă, spunându-le fanilor că a pierdut sarcina pe care a anunțat-o luna trecută. Cântăreața și logodnicul ei trec prin momente grele.
15.05.2022 | 14:19
Britney Spears anunt trist Cantareata a pierdut sarcina Este un moment devastator
Britney Spears a pierdut sarcina. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Britney Spears (40 de ani) a anunțat sâmbătă, pe rețelele sociale, că a pierdut sarcina. Vedeta era însărcinată cu cel de-al treilea copil și primul împreună cu logodnicul ei, Sam Asghari (28 de ani).

Britney Spears a pierdut sarcina

Îndrăgita cântăreață trece prin momente dificile și a făcut apel la discreție în privința acestui subiect.

ADVERTISEMENT

Britney Spears a anunțat vestea sarcinii devreme și acum este de părere că ar fi trebuit să mai aștepte înainte să facă totul public. Ea și partenerul ei au fost încântați de veste și au ținut să o împărtășească în urmă cu mi bine de o lună.

Într-un mesaj semnat de ea și de Sam Asghari, artista le-a mulțumit fanilor pentru toată susținerea pe care i-au acordat-o în această perioadă. Cei doi încă își doresc un copil împreună.

ADVERTISEMENT

“Cu cea mai profundă tristețe vă anunțăm că am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Acesta este un moment devastator pentru orice părinte.

Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până am fi ajuns mai departe, cu sarcina, dar am fost prea încântați să împărtășim vestea bună.

ADVERTISEMENT

Dragostea noastră unul față de celălalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem familia. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru.

Vă cerem cu amabilitate să ne respectați intimitatea în acest moment dificil.”, a scris Britney Spears pe Instagram, acolo unde este urmărită de peste 41 de milioane de fani.

ADVERTISEMENT
Britney Spears
Britney Spears a pierdut sarcina. Sursa foto: Instagram

Zeci de mii de internauți au postat în secțiunea de comentarii și au asigurat-o pe artistă că îi vor fi alături, orice ar fi.

Și Sam Asghari a încurajat-o pe artistă, asigurând-o că “vom avea parte de un miracol în curând”, după cum a scris în secțiunea de comentarii.

Britney Spears mai are doi copii din căsnicia cu Kevin Federline, Sean (16 ani) și Jayden (15 ani).

Cântăreața și logodnicul ei sunt împreună din 2016 și își doresc un copil de ceva timp. Vedetei i-a fost interzis să rămână însărcinată în timpul tutelajului, atunci când era obligată să folosească metode contraceptive.

Artista a scăpat de tutela tatălui său în vara anului trecut. De atunci are control deplin asupra propriei vieți, după 13 ani.

 

ADVERTISEMENT