News

Britney Spears, internată într-o clinică de psihiatrie! Ce a păţit cântăreaţa

04.04.2019 | 15:35
Britney Spears s-a internat la o clinica de psihiatrie

Celebra vedetă pop Britney Spears trece printr-o perioadă foarte dificilă, după ce tatăl său a fost la un pas de moarte, în luna noiembrie 2018, după ce a suferit o ruptură de colon! Artista a fost atât de afectată de cele întâmplate, încât acum s-a internat într-o clinică de psihiatrie!

Britney Spears s-a internat într-o clinică de psihiatrie

Cântăreața, ajunsă la vârsta de 37 de ani, și-a anulat în luna ianuarie toate concertele pe care le avea programate pentru a sta aproape de familia sa. Mai mult, recent, artista a anunțat că se internează de bună voie într-o clinică pentru boli mintale. Aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a motivat decizia.

”Cu toţii avem nevoie să ne luăm ‘ceva timp pentru sine”, a scris celebra interpretă a melodiei ”Stronger” într-un mesaj publicat miercuri pe Instagram. Vedeta a publicat și un citat: ”Îndrăgosteşte-te de a avea grijă de tine, de minte, trup şi spirit”.

Britney Spears
Britney Spears trece prin momente grele, dupa ce tatal sau a fost operat pentru a doua oara

Artista suportă greu boala cu care se confruntă tatăl său

O sursă apropiată cântăreţei a declarat că tatăl artistei, Jamie Spears, nu se simte bine după a doua intervenţie chirurgicală prin care a trecut în urmă cu trei săptămâni, iar fiica sa suportă cu greu suferinţa lui îndelungată.

”Ei sunt foarte apropiaţi. Ea nu vrea decât să îşi acorde timp pentru a se concentra asupra propriei persoane”, a declarat sursa pentru Reuters.

Jamie Spears ar fi fost cel care a revitalizat cariera fiicei sale adolescente după ce viaţa ei scăpase de sub control în perioada 2007-2008. El rămâne custodele aprobat de tribunal al afacerilor acesteia, notează Reuters.

Britney Spears a devenit un fenomen în lumea muzicii pop în 1999 odată cu apariţia single-ului său de debut ”… Baby One More Time”, urmat de hit-uri precum ”Oops!… I Did It Again”. Ea a revenit în prim-plan la sfârşitul anului 2008 cu albumul şi turneul mondial ”Circus” şi a concertat în Las Vegas începând din 2014. În luna ianuarie, vedeta a renunţat la o nouă serie de spectacole pe care urma să se le susţină în acest oraş din februarie până în august.