Life

Britney Spears, decizie radicală. Cântăreața nu-și va invita familia la nunta cu Sam Asghari

Britney Spears nu-și va invita familia la nunta cu Sam Ashghari. Cântăreața a ieșit de sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, iar acum are control absolut asupra propriei vieți.
09.12.2021 | 18:34
Britney Spears decizie radicala Cantareata nusi va invita familia la nunta cu Sam Asghari
ADVERTISEMENT

Britney Spears își organizează nunta cu Sam Asghari, însă membrii familiei artistei ei nu vor fi prezenți.

Cântăreața pop nu are de gând să-și invite părinții la nuntă, Jamie Spears și Lynne Spears, așa cum a declarat o sursă pentru US Weekly. 

ADVERTISEMENT

Nici frații artistei, Jamie-Lynn și Bryan, nu se află pe lista invitaților la marele eveniment.

Britney Spears nu-și va invita familia la nuntă

Încă nu se știe dacă renumita artistă va avea o petrecere mare sau o ceremonie restrânsă. În acest moment, membrii familiei lui Britney Spears nu se află pe lista invitaților. Vedeta încă are timp să se răzgândească dacă își va dori acest lucru.

„Britney abia așteaptă să se căsătorească și să-și înceapă cu adevărat viața. Au început deja să planifice, iar ea este atât de fericită încât poate lua în sfârșit aceste decizii.

ADVERTISEMENT

În acest moment, niciun membru al familiei nu este invitat la nuntă”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, atunci când acesta a apărut în videoclipul piesei „Slumber Party”. Relația lor a început la scurt timp după această întâlnire și au anunțat logodna în septembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Britney Spears nu este în relații bune cu familia ei din cauza conflictelor pe care le-au avut în ultimii ani. Recent, artista a fost eliberată de sub tutela tatălui ei, Jamie Spears.

Cântăreața a fost sub tutela tatălui ei timp de 13 ani

Timp de 13 ani, interpreta de muzică pop nu a avut control asupra propriei vieți. Artista a considerat că măsura luată de Jamie Spears a fost una abuzivă. Blondina s-a luptat în instanță pentru a scăpa de tutela tatălui ei.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu mai avea control asupra vieții profesionale și averii pe care o deținea, dar nu putea lua nici decizii în viața personală.

Britney Spears a declarat în instanță, în urmă cu câteva luni, că nu i-a fost permis să aibă un al treilea copil. Artista a fost obligată, prin tutelă, să-și monteze un dispozitiv intrauterin pentru a nu rămâne însărcinată.

Aceasta nu mai avea control asupra vieții profesionale și averii pe care o deținea, dar nu putea lua nici decizii în viața personală.

Totul a început în 2008, după ce cântăreața a avut mai multe probleme de sănătate, iar tatăl ei a cerut să obțină tutela asupra fiicei sale.

Tatăl lui Britney Spears contestă afirmațiile fiicei sale

În instanță, echipa lui Britney Spears ar fi făcut doar declarații care să-l atace pe tatăl ei, după cum a declarat acesta, notează TMZ.

Jamie Spears a contestat afirmațiile lor conform cărora nu ar fi cooperat în privința comunicării documentelor din toată perioada în care artista s-a aflat sub tutela sa.

Cântăreața are doi copii din căsnicia cu fostul soț, Kevin Federline, Sean (16 ani) și Jayden (15 ani). A pierdut custodia acestora în fața fostului ei partener de viață.

Într-o postare din noiembrie, Britney Spears a afirmat că mama ei, Lynne, este cea care i-a dat lui Jamie Spears ideea tutelei.

ADVERTISEMENT