Life

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc. Părinții artistei nu au fost invitați la ceremonie

Britney Spears va ajunge în cursul zilei de joi, 9 iunie 2022, la altar pentru a treia oară. Cântăreața de origine americană este logodită cu Sam Asghari din septembrie anul trecut.
09.06.2022 | 17:48
Britney Spears si Sam Asghari se casatoresc Parintii artistei nu au fost invitati la ceremonie
Britney Spears se mărită a treia oară. Cântăreața este logodită cu Sam Asghari din septembrie 2021. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și partenerul de viață au organizat o ceremonie discretă, care va avea loc în mare secret. Părinții artistei lipsesc de la eveniment, la fel și sora vedetei. Singurul care a primit invitație a fost fratele artistei.

Britney Spears se mărită a treia oară. Cântăreața este logodită cu Sam Asghari din septembrie 2021

Britney Spears și Sam Asghari, în vârstă de 28 de ani, își unesc destinele peste numai câteva ore. Cei doi își vor jura iubire veșnică în fața prietenilor și apropiaților. Aproximativ 100 de persoane iau parte la ceremonie.

ADVERTISEMENT

Potrivit TMZ, fratele cântăreței este așteptat la evenimentul discret, în timp ce părinții ei, Jamie și Lynne Spears, dar și sora ei Jamie Lynn nu au primit invitație la cea de-a treia nuntă organizată de frumoasa blondină.

În momentul de față nu se știe cine este persoana care o va conduce la altar pe Britney Spears, asta pentru că ultimele detalii încă nu au fost puse la punct. Sursa menționată mai arată că, vedeta a fost văzută ieșind de la manichiură.

ADVERTISEMENT

În același timp, logodnicul artistei, Sam a fost văzut când se plimba prin oraș sorbând șampanie într-un Rolls-Royce, dovadă că este extrem de nerăbdător să-și unească destinul cu cel al cântăreței.

Cine e Sam Asghari, iubitul lui Britney Spears

Britney Spears și Sam Asghari s-au logodit în luna septembrie a anului trecut, apoi au fost observați în timp ce umblau după verighete. Nunta are loc după ce vedeta a scăpat de sub tutela tatălui ei, după 13 ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016 pe platourile de filmate ale unui videoclip. De atunci sunt de nedespărțit, tânărul de 28 de ani fiind în centrul atenției datorită relației amoroase cu frumoasa blondină. 

Logodnicul vedetei este actor și antrenor personal și s-a născut în Teheran, capitala Iranului. De la vârsta de 12 ani locuiește în Los Angeles, unde era stabilit tatăl său. A lăsat în urmă trei surori și pe mama sa, Fatima.

ADVERTISEMENT

Ajuns în Statele Unite ale Americii, Sam Asghari s-a apucat de sport și a obținut o bursă sportivă la Universitatea Nebraska. Mai târziu, a renunțat la această școală și s-a înscris la colegiul Pierce din Los Angeles pentru a studia dreptul penal.

Solista a mai avut două mariaje până acum. În 2004, s-a căsătorit în Las Vegas cu Jason Alexander, un prieten din copilărie, căsătoria fiind anulată la scurt timp. În același an a ajuns la altar cu Kevin Federline, alături de care are doi copii. Cuplul a divorțat în 2007.

ADVERTISEMENT
Tags: