Brito și-a reziliat contractul cu Dinamo. Anunțul oficial al câinilor. FANATIK confirmat! Prima reacţie a fotbalistului! EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Cristi Coste    Andrei Șchiopu    Diana Flintoacă   
în Dinamo
30/01/2020, 19:51
Brito și-a reziliat contractul cu Dinamo. Anunțul oficial al câinilor. FANATIK confirmat! Prima reacţie a fotbalistului! EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK
Brito. Sursă foto: sportpictures.eu

Curățenia de iarnă continuă la Dinamo, iar FANATIK a aflat că Brito este singurul jucător care nu pleacă în cantonamentul de iarnă. Mijlocașul „câinilor” este un fotbalist originar din Insulele Capului Verde, care a strâns doar cinci meciuri în echipa lui Dușan Uhrin și urmează să-și rezilieze contractul, cum a anunțat FANATIK. 

Mijlocașul era unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lotul „câinilor”.

UPDATE, 30 ianuarie, ora 20:14 / Brito a oferit pentru FANATIK o primă reacţie după ce Dinamo a anunţat că a ajuns la un acord cu fotbalistul pentru rezilierea contractului. “Vreau să-i mulţumesc lui Dinamo pentru oportunitatea oferită de a purta tricoul acestui mare club. Nu am avut şansa să arăt tot ceea ce pot.

Vreau să le urez tot binele din lume şi să revină cât mai repede acolo unde îi este locul”, a declarat Brito pentru FANATIK.


UPDATE 30 ianuarie, ora 19:53 / Brito și-a reziliat contractul cu Dinamo, anunțul fiind făcut de „câini” printr-un comunicat oficial: „Dinamo București și mijlocașul portughez Armindo Rodrigues Mendes Furtado Brito au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale.

Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Brito mult succes în carieră”.


ȘTIRE INIȚIALĂ:

Încă un jucător pleacă de la Dinamo

Brito a fost adus în vară la Dinamo pe gratis, ultima formație pentru care a evoluat fiind Xanthi din Grecia. Brito era unul dintre fotbaliștii cu cele mai mari salarii din lotul „câinilor”, iar conducerea din „Ștefan cel Mare” a decis ca mijlocașul să nu plece în pregătirea de iarnă cu echipa și să-i rezilieze contractul.

La Dinamo, Brito a jucat doar patru meciuri în campionat, reușind să strângă un total de 79 de minute, fără realizări notabile. De-a lungul timpului, Brito a jucat pe la mai multe echipe din Portugalia, printre care și Boavista, Gil Vicente sau Maritimo și a bifat și două prezențe în naționala Capului Verde.

  • 32 de ani a împlinit Brito pe 16 noiembrie

Brito nu este singurul jucător de care s-au despărțit „câinii”

În afară de Brito și de pierderea lui Dan Nistor, „câinii” i-au reziliat contractul și lituanianului Linas Klimavicius. Fundașul central a venit la Dinamo în ianuarie 2019, iar în actuala ediție din Casa Pariurilor Liga 1 a jucat 11 meciuri.

„Dinamo București și fundașul lituanian Linas Klimavicius au convenit astăzi încetarea raporturilor contractuale”, a anunțat clubul din „Ștefan cel Mare” pe site-ul oficial.

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere, după ce Florin Prunea și Ionel Dănciulescu ar putea fi îndepărtați de la echipă de Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu.

  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Brito, conform transfermarkt.com
Închide ×