Life

BRomania, actorul din ”Miami Bici”, lucruri nebănuite despre iubită : ”Mă uit după ea de jumătate de oră”

Matei Dima, alias BRomania, dezvăluie care este adevărul nespus despre partenera lui. Cei doi formează un cuplu de șapte luni de zile.
22.10.2022 | 22:12
BRomania actorul din Miami Bici lucruri nebanuite despre iubita  Ma uit dupa ea de jumatate de ora
BRomania, actorul din ”Miami Bici”, lucruri nebănuite despre iubită : ”Mă uit după ea de jumătate de oră”. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

BRomania a devenit unul dintre cei mai cunoscuți influenceri, dar și actori, după lansarea, în 2020, a filmului ”Miami Bici”. Matei Dima și Codin Maticiuc joacă rolurile lui Bilă și Piciu, două personaje care le-au adus mult succes, dar și multe aprecieri. Comedie care poate fi difuzată pe Netflix.

BRomania, adevărul despre iubita lui

După un început fulminant, Matei Dima revine în forță cu un nou proiect, ”Teambuilding” care atinge recorduri pe bandă rulantă. Acesta a devenit cel mai de succes film românesc din ultimele trei decenii.

ADVERTISEMENT

Actorul bifează reușită după reușită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Bromania, care de șapte luni este într-o relație, declară pentru de cei de la Click.ro că nu își scapă din ochi iubita, și mai mult, aceasta îl insoțește la orice pas.

Am și eu ce este al meu! Viața mea, măcar aia să rămână a mea, în rest totul este public.

Am o iubită, și este și ea la eveniment (n.r avanpremiera filmului `Teambuiling`). Mă uit după ea de jumătate de oră, dar nu am putut să plec de aici ca să o găsesc”, a dezvăluit Matei Dima.

ADVERTISEMENT

Matei Dima: ”Odată ce lumea intră în viața ta intimă, nu prea mai iese de acolo”

Celebrul producător al filmului ”Miami Bici” mai spunea că ”E o relație în care sunt de vreo 7 luni, doar că am ales împreună să nu ne afișăm, în prima perioadă, pentru că vrei să te cunoști.

Mai e o chestie, odată ce lumea intră în viața ta intimă, nu prea mai iese de acolo! Și noi n-am vrut să facem asta, încă nu ne dorim, dar în vacanță avea prea mult sens. Și să vă mai zic un secret, când pui poză cu iubită sau iubit, ți se dublează like-urile!”, mai preciza actorul într-un alt interviu, pentru cei de la Cancan.

ADVERTISEMENT

Succesul filmului ”Teambuiling”

Pelicula a încasat aproape 2,7 milioane de euro (13,2 milioane de lei). Paginademedia.ro arată că filmul produs în regia lui Matei Dima bifează o reușită și legat de biletele vândute, și anume 566.165.

Miami Bici, cu 552.238 de bilete vândute şi 5gang: un altfel de Crăciun, cu 345.747, sunt până acum cele mai vândute filme românești.

ADVERTISEMENT