Life

BRomania s-a despărțit de iubita mai tânără cu 13 ani. Ce a spus Matei Dima despre Daniela

BRomania s-a separat de partenera mai mică cu 13 ani. Mărturia lui Matei Dima despre Daniela cu care s-a iubit aproape un an.
24.03.2023 | 00:24
BRomania sa despartit de iubita mai tanara cu 13 ani Ce a spus Matei Dima despre Daniela
BRomania s-a separat de partenera mai mică cu 13 ani. Mărturia lui Matei Dima despre Daniela. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 35 de ani a dezvăluit că s-a despărțit de iubita mai tânără cu 13 ani. Ce a spus producătorul despre fosta parteneră de viață pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare și care nu este persoană publică.

BRomania s-a separat de partenera mai mică cu 13 ani. Mărturia lui Matei Dima despre Daniela

BRomania, pe numele său adevărat Matei Dima, a mărturisit că s-a separat de partenera mai mică cu 13 ani. Mărturia producătorului vine la doar un an de când Daniela intra în viața sa, când nimeni nu le dădea nicio șansă din cauza diferenței de vârstă.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor a confirmat că este singur după o relație de numai un an pe care a avut-o cu tânăra de 22 de ani care este originară din București. Legătura amoroasă părea să fie una serioasă, mai ales că vedeta a cunoscut-o și pe mama fostei iubite.

„Sunt singur acum! Asta e, gata, am zis! Bine că ați aflat acum! Nu trebuia, dar dacă tot s-a aflat, asta e!”, a mărturisit BRomania într-un interviu pentru click.ro, direct de la lansarea noului său film, Haita de acțiune.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, producătorul spunea la un moment dat că Daniela este o persoană cu foarte mult umor, dar iată că lucrurile au început să nu mai meargă între ei. BRomania a fost burlac multă vreme înainte să aibă o relație cu fosta parteneră.

BRomania, detalii despre ultimul său film

BRomania a oferit și câteva detalii despre ultimul său film, Haita de acțiune, despre care nu poate spune că îl va depăși pe cel anterior, Teambuilding. Cu toate acestea vedeta așteaptă cu mare drag oamenii la cinema.

ADVERTISEMENT

Din distribuția producției fac parte Antonia, Mugur Mihăescu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Anca Dinicu, Iulian Postelnicu, Iancu Sterp, Alex Bogdan, Alex Delea şi Elena Chiriac. Lansarea a avut loc pe 21 martie 2023.

„Nu știu dacă o să-l bată la cifre, dar este pe departe cel mai scump film pe care l-am făcut până acum. Am investit cel mai mult. S-au băgat bani mult mai mulți, producția este cu mult mai amplă. Se vede și pe cameră, e foarte clar.

ADVERTISEMENT

Eu cred că e nevoie să mergem la cinema, să râdem, să ne simțim bine. Subiectele pe care le alegem noi facem satiră din ele de obicei. De fapt, nu contează atât de mult subiectul cât contează cât de bine te simți în scaunul acela de la cinema”, a mai spus BRomania.

ADVERTISEMENT