Life

Brooke Shields a pozat goală la 56 de ani. A refăcut o reclamă de la 15 ani. Foto

Celebra actriță Brooke Shields demonstrează cât este de senzuală și la vârsta de 56 de ani. Ea a refăcut o reclamă de pe vremea când era doar o adolescentă în vârstă de 15 ani.
13.02.2022 | 18:27
Brooke Shields a pozat goala la 56 de ani A refacut o reclama de la 15 ani Foto
ADVERTISEMENT

Brooke Shields a cerut ca în ședința foto imaginile să nu-i fie editate, pentru a nu-și induce fanii în eroare. Actrița și-a etalat o siluetă de invidiat și demonstrează că vârsta este doar un număr.

Mai exact, vedeta din ”Blue Lagoon”, s-a lăsat pozată în bustul gol într-o reclamă la denim, pentru brandul Jordache. Ședința a fost refăcută după o alta, din urmă cu 40 de ani, pentru Calvin Klein.

ADVERTISEMENT

Brooke Shields: ”Trebuie să ne opunem editării”

În fotografie, Brooke are părul desfăcut, stă cu spatele și se mai poate observa cât de bine îi vin o pereche de blugi strâmți.

Brooke Shields a refăcut o sedintă foto de la 15 ani
Brooke Shields a refăcut o sedintă foto de la 15 ani. Sursa foto: Jordache/Cass Bird

 

”E important să fie trupul meu adevărat, la 56 de ani. Trebuie să ne opunem editării. Vreau să fiu cinstită. Şi am reuşit.

ADVERTISEMENT

Apreciez mai mult acum. Este o onoare să am vârsta mea și să fiu reprezentantă. Simt mai mult amploarea vârstei.

Există o cunoaștere care vine odată cu vârsta și asta se simte mai puțin ca un loc de muncă și mai mult ca un privilegiu”, a declarat frumoasa actriță pentru publicația People.

ADVERTISEMENT

Cum s-a pregătit actrița înainte de ședință

Înainte de ședință, Brooke Shields a avut grijă să-și respecte rutina zilnică. S-a trezit de la cinci dimineața și a făcut antrenamente care au ajutat-o să fie într-o formă bună.

”Am muncit atât de mult cu antrenorul meu Ngo Okafor. Am făcut antrenamente la 5 dimineața. Ego-ul meu a ajutat! M-am gândit: Dacă faci aceste poze și nu ești mulțumit de ceea ce vezi tu, vei fi dură cu tine însăți”, a mai spus actrița

ADVERTISEMENT

Liz Berlinger, cea care deține brandul Jordache, s-a declara încântată de cum s-a lăsat fotografiată Brooke Shields. Din punctul său de vedere, ea este o inspirație și pentru alte femei.

”Întocmai ca Jordache, Shields este iconică în fashion! Am urmărit-o transformându-se: de la o tânără ingenuă într-o femeie incredibilă, mamă şi antreprenoare.

Şi în tot acest parcurs, a rămas autentică. O inspiraţie pentru toate femeile”, a mărturisit Liz Berlinger.

ADVERTISEMENT