Life

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, nuntă de 3,5 milioane de dolari. Ce le-au interzis invitaților și ce vedete au fost prezente

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au făcut publice primele fotografii de la nunta de 3.5 milioane de dolari care a avut loc în weekend. Mireasa a purtat o rochie Valentino.
11.04.2022 | 11:24
Brooklyn Beckham si Nicola Peltz nunta de 35 milioane de dolari Ce leau interzis invitatilor si ce vedete au fost prezente
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, nuntă de 3,5 milioane de dolari. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au publicat primele fotografii de la nunta lor. Evenimentul spectaculos a avut loc în weekend, în complexul de lux al tatălui miresei, situat în Palm Beach, Florida, iar costurile s-au ridicat la 3,5 milioane de dolari.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, nuntă spectaculoasă în valoare de 3,5 milioane de dolari

Fiul lui David Beckham, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu actrița americană, în vârstă de 27 de ani, la o nuntă plină de staruri. Se pare că perechea va avea un nume de familie dublu.

ADVERTISEMENT

Cei doi au spus „Da” într-un peisaj de vis, în care se află casa familiei Peltz, în valoare de 103 milioane de dolari, situată în Palm Beach, Florida.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @brooklynbeckham

Brooklyn a distribuit primele imagini realizate de fotografii revistei Vogue pe Instagram. Cuplul a avut o regulă strictă la nuntă și le-a interzis invitaților să folosească telefoanele mobile.

ADVERTISEMENT

Nicola Peltz a purtat o rochie creată special pentru ea de Valentino

Moștenitoarea imperiului lui Nelson Peltz a purtat o rochie elegantă realizată special pentru ea. Echipa designer-ului Valentino a cusut pe ținută, cu fir albastru, un mesaj pe care Claudia Peltz i l-a trimis fiicei sale.

Uimitoarea rochie de mireasă a fost accesorizată cu mănuși lungi și un voal lung de dantelă purtat cu grație de actrița din Transformers. Ținuta a fost rezultatul unui an de conversații cu echipa directorului de creație al Valentino, Pierpaolo Piccioli, două excursii la Roma și două fitinguri din SUA.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @brooklynbeckham

Părul miresei Nicola Peltz a fost coafat într-un stil pe care revista Vogue l-a numit „o odă către Claudia Schiffer în anii ’90”. Adir Abergel, care s-a ocupat de coafura Nicolei, a spus că Brigitte Bardot i-a servit drept inspirație.

Machiajul vedetei a fost unul natural, care i-a pus trăsăturile în evidență, și a fost realizat de make-up artistul Chanel, Kate Lee, conform DailyMail.uk.

ADVERTISEMENT

Mesele au fost decorate cu orhidee rare

Costurile nunții s-au ridicat la 3,5 milioane de dolari. Acest lucru nu e de mirare, ținând cont că familia Peltz a cheltuit aproximativ 65.000 de dolari doar pe orhideele rare cu care mesele au fost decorate, scrie Mirror.uk.

Florile albe au fost furnizate de Rishi Patel la HMR Designs. Aceeași firmă s-a ocupat de aranjamentele florale pentru nunta fiicei lui Bill Gates, Jennifer, în 2021.

Mireasa a fost condusă pe culoar de tatăl ei, Nelson, în timp ce o orchestră cânta melodia Songbird. Noua ei cumnata, Harper Beckham, in varsta de 10 ani, a fost printre fetele cu flori, iar domnișoarele ei de onoare au purtat rochii confecționate de croitorul Joel Diaz.

La rândul său, Brooklyn a purtat un costum Dior. Drept cadou pentru noul ei soț, Peltz a cusut o etichetă personalizată în ținuta sa. Ca accesoriu, a adăugat un lanț cu diamante de la Anita Ko, primit în dar de la noii săi socri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @brooklynbeckham

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz au avut 300 de invitați de seamă

Pe lista de 300 de invitați s-au regăsit cele mai mari staruri ale lumii, printre care Gordon Ramsay, Serena Williams, actrița Eva Longoria, Marc Anthony, Natalia Bryant, precum și Michael Bay și M Night Shyamalan.

Oaspeții au fost invitați de cuplu să facă o donație poporului ucrainean prin intermediul agenției Care.

Au semnat contract prenupțial

În timp ce Brooklyn și Nicola sunt în mod clar îndrăgostiți unul de celălalt, se spune că ei au luat în considerare sfaturile apropiaților și au semnat un contract prenupțial.

Există informații conform cărora familia Beckham are o avere de aproximativ 343 de milioane de lire sterline, în timp ce părinții Nicolei, mogulul imobiliar și investitorul american Nelson Peltz (69 de ani), și fostul model Claudia Heffner Peltz, (67 de ani), au o avere uriașă de 1,2 miliarde de lire sterline.

 

ADVERTISEMENT