Life

Bruce Willis, din ce în ce mai tulburat de demență. Nu-și ar mai recunoaște propria mamă

Demența lui Bruce Willis, din ce în ce mai gravă! Actorul diagnosticat cu demență nu-și mai recunoaște nici măcar propria mamă!
18.03.2023 | 19:21
Bruce Willis din ce in ce mai tulburat de dementa Nusi ar mai recunoaste propria mama
Starea de sănătate a lui Bruce Willis se agravează. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Bruce Willis, diagnosticat în urmă cu câteva luni cu demență se simte din ce în ce mai rău. Actorul în vârstă de 67 de ani nu ar mai recunoaște-o nici pe măcar propria mamă și îi este din ce mai greu să poarte o conversație.

Bruce Willis, diagnosticat cu demență, din ce în ce mai rău. Nu-și mai recunoaște mama

Veștile despre Bruce Willis sunt din ce în ce mai triste. După ce a fost diagnosticat cu afazie și mai apoi cu demență, starea sa de sănătate se înrăutățește pe zi ce trece. Actorului îi este tot mai greu să se exprime și să poarte o conversație normală.

ADVERTISEMENT

Totodată, Bruce Willis nu mai pot să citească și să scrie. Marlene Willis, mama actorului diagnosticat cu demență, a dezvăluit că are dificultăți în a recunoaște persoanele cu care stă de vorbă. Mai mult, nu este sigur nici cine este ea.

„Ea spune că nu este foarte sigură că fiul ei o recunoaște, că are un comportament lent și un pic agresiv”, se arată în ziarul german Bild, conform Ziare.com. Amintim că din cauza demenței, Bruce Willis a pus punct carierei sale.

ADVERTISEMENT

Soția lui Bruce Willis, revoltată după ce actorul a fost bruscat de paparazzi

Recent, Heming Willis, soția lui Bruce Willis, a transmis un mesaj ferm pentru jurnaliștii care încearcă să vorbească cu actorul. După ce a fost diagnosticat cu demență, familia și prietenii încearcă din răsputeri să-l protejeze.

La un moment dat, paprazzi l-au surprins pe Bruce Willis la o cafenea din Santa Monica, dar Heming a fost nemulțumită de modul în care ziariștii s-au comportat. Vedeta a luat atitudine și i-a tras la răspundere în mod public.

ADVERTISEMENT

„Dacă eşti o persoană care are grijă de cineva cu demenţă, ştii cât de dificil şi stresant poate fi să scoţi pe cineva în lume şi să-l conduci în siguranţă, chiar şi doar pentru a bea o ceaşcă de cafea.

Este clar că mai este nevoie de multă educaţie. Aşa că acesta se adresează fotografilor şi cameramanilor care încearcă să obţină acele exclusivităţi despre soţul meu. Rămâneţi în spaţiul vostru. Vă rog să nu țipați la soţul meu, întrebându-l cum se simte.

ADVERTISEMENT

Nu faceţi asta! Lăsaţi-i spaţiu. Permiteţi familiei noastre sau oricui este cu el în acea zi să-l poată duce din punctul A în punctul B în siguranţă”, a transmis Heming Willis, soția lui Bruce Willis.

ADVERTISEMENT