Life

Bruce Willis, tot mai afectat de afazie, boala care l-a făcut să renunțe la actorie. Familia se roagă pentru un miracol de Crăciun

Bruce Willis se simte tot mai rău, din cauza bolii de care suferă, afazia. Familia sa speră într-un miracol în perioada sărbătorilor de iarnă.
09.12.2022 | 17:31
Bruce Willis tot mai afectat de afazie boala care la facut sa renunte la actorie Familia se roaga pentru un miracol de Craciun
Ce este afazua, boala de care suferă faimosul actor. Sursa foto: NBC News
ADVERTISEMENT

Bruce Willis (67 ani), celebrul actor de la Hollywood, iubit de oameni din întreaga lume, suferă tot mai mult din cauza bolii sale, afazia, și tot din cauza acesteia, în luna martie, și-a anunțat retragerea din carieră.

Actorul Bruce Willis se simte tot mai rău din cauza afaziei. Familia crede că nu mai are mult de trăit

Familia lui Bruce Willis este foarte afectată de starea starului internațional. Radar Online scrie că aceasta se roagă pentru un miracol de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Mai mult, familia ar încerca să petreacă timp tot mai frumos cu Bruce Willis, deoarece sunt temeri că nu ar mai avea mult de trăit.

”Ei preţuiesc fiecare clipă”, a transmis un apropiat al familiei pentru sursa menționată anterior. Aceeași persoană a preciza că starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează tot mai rapid.

ADVERTISEMENT

”Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat.

Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei şi asta le frânge inimile”, a mai comunicat apropiatul familiei.

ADVERTISEMENT

Totul are loc după ce în luna martie a acestui an, Bruce Willis a fost nevoit să se retragă din profesia care i-a adus faima în întreaga lume. Afazia afectându-i abilitățile cognitive, Bruce Willis nu mai poate interpreta niciun rol.

”Vrem să vă anunţăm că dragul nostru Bruce a avut probleme de sănătate şi a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilităţile cognitive”, transmitea fiica lui, Rumer Willis, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Ce este afazia, boala de care suferă Bruce Willis

Afazia este o afecțiune care se manifestă prin tulburări de limbaj și ale creierului. Boala împiedică o persoană inclusiv să se exprime prin scris. Ca tratament, ar fi logopetia, care ar ajuta la îmbunătățirea vorbirii.

ADVERTISEMENT