Cele mai citite

Video. Anderlecht, 0-5 la Bruges! Rămân Stanciu şi Chipciu fără antrenor?

Anderlecht Bruxelles a suferit o înfrângere ruşinoasă în faţa rivalei FC Bruges, iar postul antrenorului Hein Vanhaezebrouck este în pericol.
Autor: Vicentiu Dinescu | 17.12.2017 | 17:40
Video. Anderlecht, 0-5 la Bruges! Rămân Stanciu şi Chipciu fără antrenor?

Tehnicianul campioanei Belgiei a decis să nu-l convoace pe mijlocaşul român Nicolae Stanciu pentru derby-ul de la Bruges, pe care Anderlecht l-a pierdut cu un neverosimil 5-0, în timp ce Alexandru Chipciu a fost învoit pentru a merge la înmormântarea tatălui său.

Golurile din partida Bruges – Anderlecht 5-0 au fost marcate de Diaby 45+1, 45+2, Vormer 57 din penalty, Vossen 73 din penalty şi Vanaken 87, iar gazdele s-au distanţat în fruntea clasamentului având 9 puncte avans faţă de Charleroi şi 13 faţă de Anderlecht.

Înainte de Bruges – Anderlecht 5-0, presa belgiană a anunţat că Stanciu şi Chipciu vor pleca

Înainte de Bruges – Anderlecht 5-0, presa belgiană a scris că cei doi români din lotul campioanei Belgiei vor pleca în această iarnă. Stanciu va fi împrumutat până la finalul sezonului, el având oferte din Anglia, Italia şi de la Los Angeles Galaxy.

Şi Alexandru Chipciu ar urma să fie împrumutat de Anderlecht Bruxelles, deoarece internaţionalul român este nemulţumit cu statul de rezervă a lui Sofiane Hanni, unul dintre cei mai în formă jucători de la campioana Belgiei.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!