Fotbal international

Club Bruges – Atletico Madrid 0-0. Un meci fără miză s-a încheiat fără goluri. Video

11.12.2018 | 23:56
Club Bruges  Atletico Madrid 00 Un meci fara miza sa incheiat fara goluri Video

Meciul Bruges – Atletico Madrid, din ultima etapă a fazei grupelor Champions League, s-a terminat cu scorul de 0-0. Belgienii merg în Europa League de pe locul 3 în Grupa A, cu 6 puncte, în timp ce Atletico termină pe 2, cu 13 puncte, și se califică în optimile Champions League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.



Fluier final! Club Bruges – Atletico Madrid 0-0!

Minutul 46. S-a dat startul reprizei secunde!

Pauză! Club Bruges – Atletico Madrid 0-0 după 45 de minute.

Minutul 1. S-a dat startul în Club Bruges – Atletico Madrid!

Update. Se știu echipele de start!

Club Bruges (3-5-1-1): Horvath – Poulain, Mechele, Denswill – Vormer, Amrabat, Nakamba, Vanaken, Ngonge – Openda – Wesley

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak – Arias, Godin, Montero Rubio, Saul – Lemar, Rodrigo, Thomas, Koke – Griezmann, Martins


Madrilenii se află pe prima poziția în clasamentul Grupei A a Ligii Campionilor, cu două puncte mai mult decât Borussia Dortmund, dar au nevoie să înregistreze același rezultat ca nemții în ultima etapă, aceștia stând mai bine la meciurile directe. De partea cealaltă, campioana Belgiei nu mai poate prinde unul dintre primele două locuri, dar și-a asigurat prezența în primăvara Europa League.

Club Bruges – Atletico Madrid Live Stream Online la FANATIK

Partida Bruges – Atletico Madrid, care se va disputa marți, de la ora 22:00, nu va fi transmisă în direct de niciun post de televiziune din România, dar toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Întâlnirea va fi arbitrată de italianul Davide Massa.

Antoine Griezmann încearcă să treacă de Thibault Vlietinck în meciul tur Atletico Madrid - Bruges 3-1
Antoine Griezmann încearcă să treacă de Thibault Vlietinck în meciul tur Atletico Madrid – Bruges 3-1

În meciul tur, spaniolii s-au impus fără probleme pe teren propriu cu scorul de 3-1, atacantul francez Antoine Griezmann fiind omul care a adus cele trei puncte. De altfel, aceasta a fost singura întâlnire oficială dintre cele două formații.

Champions League LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK

La partida de marți seară, FC Bruges va fi lipsită de jucătorii Dion Cools, Krepin Diatta, Arnaut Groeneveld și Jelle Vossen, iar Emmanuel Dennis, Clinton Mata, Kaveh Rezaei și Thibault Vlietinck sunt incerți. În partea cealaltă, Diego Simeone are mari probleme în alcătuirea liniei defensive, deoarece Stafan Savic este suspendat, Lucas Hernandez este accidentat, iar Diego Godin și Juanfran ar putea să nu fie refăcuți până la ora jocului. O altă acccidentare de marcă va fi cea a atacantului Diego Costa.

Atletico Madrid are o cotă de 1,65 pentru o victorie care i-ar aduce primul loc în grupă. Un succes al begienilor este cotat la 5,35, iar remiza are o cotă de 3,85. Bookmakerii oferă o cotă de 2,44 pentru ca spaniolii să nu marcheze în repriza a doua și de 1,70 pentru ”sub 1,5 goluri în partea secundă”.