Video. Standard Liege s-a calificat în finala Cupei Belgiei! Marin, decisiv din nou

Standard Liege, Razvan Marin, Cupa Belgiei, Video

Standard Liege s-a calificat în finala Cupei Belgiei după ce a trecut de FC Brugges în penultimul act al competiţiei.

Echipa la care evoluează Răzvan Marin aproape că a rezolvat ecuaţia calificării încă din partida tur, după ce a reuşit să se impună cu 4-1 la Liege. Internaţionalul român a fost unul dintre cei mai buni jucători în tur, dar s-a remarcat şi în partida retur.

Marin a centrat decisiv pentru reuşita de 1-0 la partida disputată în retur şi a ajuns la cinci pase decisive doar în Cupa Belgiei. Standard avea să piardă în cele din urmă partida cu 3-2, după un final nebun în care s-a marcat de trei ori în ultimele 30 de minute.

Club Brugge - Standard Liege 3-2. Echipa lui Marin încearcă să obţină a 8-a Cupă

Standard Liege s-a calificat pentru a 17-a oară în istorie în finala Cupei Belgiei, fiind de şapte ori cea care a ridicat trofeul. Echipa la care evoluează Răzvan Marin se va duela în ultimul act cu Genk, echipă care s-a calificat în ultimul act graţiei golurilor înscris în deplasare, după 3-2 pe terenul lui Kortrijk şi 1-0 la retur. 

Pentru Răzvan Marin ar fi primul trofeu câştigat sub culorile celor de la Standard Liege, după ce a ajuns la formaţia belgiană în ianuarie 2017. Internaţionalul român a fost achiziţionat atunci cu 2 milioane de euro de la Viitorul.