Sport

Bruno Fernandes, implicat într-un grav accident rutier înainte de meciul cu Liverpool. Starul lui Manchester United și-a făcut praf Porsche-ul

Mijlocașul portughez al lui Manchester United, Bruno Fernandes, și-a făcut praf Porsche-ul înainte de derby-ul din Premier League cu marea rivală Liverpool.
18.04.2022 | 14:24
Bruno Fernandes implicat intrun grav accident rutier inainte de meciul cu Liverpool Starul lui Manchester United sia facut praf Porscheul
Bruno Fernandes este evaluat conform Transfermarkt la 90 de milioane de euro. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Manchester United – Liverpool este cel mai important derby din fotbalul englez, iar partida se va disputa marți, 19 aprilie, de la ora 22:00.

Bruno Fernandes a scăpat ca prin minune după ce și-a făcut praf bolidul de zeci de mii de euro

Jucătorul de 27 ani nu a suferit nicio rană și se poate antrena normal. Cel mai probabil va fi și titular împotriva lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nici celelalte persoane implicate în accidentul petrecut la Manchester nu au suferit nicio leziune.

Cel mai probabil antrenorul „diavolilor-roșii”, Ralf Rangnick va oferi mai multe detalii despre starea jucătorului la conferința de presă dinaintea meciului cu „cormoranii”.

ADVERTISEMENT

Bruno Fernandes, un jucător vital în angrenajul lui Manchester United

Bruno Fernandes s-a impus la United încă de când a fost transferat de la Sporting Lisabona în ianuarie 2020, pentru 60 de milioane de euro.

De atunci, mijlocașul portughez a reușit 49 de goluri în 120 de meciuri și este un jucător esențial în jocul de construcție al lui United.

ADVERTISEMENT

În acest sezon de Premier League a reușit 9 goluri și 14 assist-uri în 40 de meciuri, iar în acest moment este evaluat conform Transfermarkt la 90 de milioane de euro.

Bruno Fernandes și-a prelungit contractul cu Manchester United până în 2026

Bruno Fernandes tocmai și-a prelungit contractul cu Manchester United până la finalul sezonului din 2026, când mai are o opțiune de prelungire pentru încă un an.

ADVERTISEMENT

Starul naționalei Portugaliei alături de Cristiano Ronaldo are și un salariu pe măsură la United: 240.000 de lire pe săptămână.

Astfel, Fernandes ar putea câștiga aproximativ 15 milioane de euro pe sezon, cam cât are în acest moment Paul Pogba, care cel mai probabil nu va mai rămâne nici el la United, la fel și Cristiano Ronaldo.

Cum arată top cinci salarii la Manchester United

  • Cristiano Ronaldo (32.000.000 de euro)
  • David De Gea (23.500.000 de euro)
  • Jadon Sancho (22.000.000 de euro)
  • Raphael Varane (21.000.000 de euro)
  • Paul Pogba și Bruno Fernandes (14-15 milioane de euro)
ADVERTISEMENT
Tags: