News

Bruno Fernandes, talismanul norocos al lui Manchester United! Portughezul a avut o săptămână de excepție și este mijlocașul pe care fanii „diavolilor roșii” îl așteptau de multă vreme

02.03.2020 | 10:53
Bruno Fernandes talismanul norocos al lui Manchester United Portughezul a avut o saptamana de exceptie si este mijlocasul pe care fanii diavolilor rosii il asteptau de multa vreme
ADVERTISEMENT

Bruno Fernandes este noul talisman norocos al lui Manchester United. Mijlocașul portughez a înscris în toate meciurile pe care „diavolii roșii” le-au jucat săptămâna trecută 23 februarie – 1 martie) și este fotbalistul pe care fanii de pe „Old Trafford” îl așteptau de multă vreme.

Bruno Fernandes, talismanul norocos al lui Manchester United!

Bruno Fernandes a fost dorit cu ardoare la Manchester United, iar transferul său din iarnă de la Sporting în schimbul sumei de 55.000.000 de euro este exact ceea ce fanii „diavolilor roșii” așteptau de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Portughezul a avut o săptămână de vis și a înscris în fiecare meci jucat, dar a dat și pase decisive atât în Premier League, cât și în Europa League.

Golurile și pasele de gol reușite de Bruno Fernandes la Manchester United:

  • Chelsea – Manchester United 2-0 (1 pasă de gol)
  • Manchester United – Watford 3-0 (1 gol și o pasă de gol)
  • Manchester United – Club Brugge 5-0 (1 gol)
  • Everton – Manchester United 1-1 (1 gol)
ADVERTISEMENT

Portughezii de la Sporting, randament bun la Manchester United

Bruno Fernandes confirmă faptul că toți portughezii care au venit de la Sporting Lisabona la Manchester United au confirmat și au devenit rapid iubiți de fanii „diavolilor roșii”. La fel ca și în cazul lui Cristiano Ronaldo și Nani, Bruno Fernandes pare că s-a impus printre titularii lui Ole Gunnar Solskjaer.

„Când Cristiano Ronaldo a ajuns aici la Manchester United a ajuns să petreaca o bună bucată de timp a carierei și a avut mult succes. Acesta este și motivul pentru care am visat să joc pentru Manchester United și sunt foarte fericit că am ajuns să reprezint acest club la care visam de când eram copil.

ADVERTISEMENT

Cred că orice fotbalist care ajunge la Manchester United vrea să câștige tot ce se poate. Vreau să cuceresc toate trofeele pentru care acest club se bate. Sunt un jucător ambițios care își dorește succes în carieră și vreau de obicei să înving în orice meci.

Nu am apucat să vorbesc cu Cristiano Ronaldo înainte de a ajunge la acest club, dar am facut-o după ce am semnat cu United.

ADVERTISEMENT

Știu că el a fost întrebat de mai mulți oameni ce părere are despre mine ca persoană și ca jucător și știu că a vorbit de bine despre mine, motiv pentru care i-am trimis un mesaj de mulțumire pentru cuvintele sale frumoase”, a spus Bruno Fernandes la primul interviu din postura de jucător al lui Manchester United.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Bruno Fernandes, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT