Life

Bryan Adams, infectat cu COVID-19 de două ori într-o lună, complet vaccinat. Cântărețul a ajuns la spital

Bryan Adams s-a infectat cu COVID-19 pentru a doua oară într-o lună, deși este vaccinat cu schemă completă. Starul rock a fost transportat la un spital din Milano.
26.11.2021 | 15:01
Bryan Adams infectat cu COVID19 de doua ori intro luna complet vaccinat Cantaretul a ajuns la spital
ADVERTISEMENT

Bryan Adams a fost infectat cu COVID-19 pentru a doua oară într-o lună. La finalul lunii octombrie, starul rock a fost testat pozitiv cu SARS – CoV – 2 și era asimptomatic.

Interpretul se află în Italia și a fost transportat la un spital din Milano pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Bryan Adams a postat o imagine pe contul de Instagram și i-a anunțat pe fani că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Bryan Adams, infectat cu COVID-19 a doua oară într-o lună, deși e complet vaccinat

Artistul în vârstă de 62 de ani a fost testat pozitiv cu COVID-19 și pe 31 octombrie. La acel moment, Bryan Adams nu prezenta simptome specifice bolii.

ADVERTISEMENT

Cântărețul rock a avut surpriza neplăcută să fie testat pozitiv cu coronavirus imediat ce a ajuns la Milano, notează Hollywood Reporter. Acesta nu a dezvăluit dacă a avut simptomele bolii.

Interpretul canadian a fost dus la spital cu ambulanța chiar din Aeroportul Malpensa. Chiar el a postat fotografii pe rețelele de socializare și le-a mulțumit fanilor pentru tot sprijinul oferit.

ADVERTISEMENT

„Tocmai ce am ajuns în Milano și am fost testat pozitiv cu Covid pentru a doua oară într-o lună, așa că merg la spital. Vă mulțumesc pentru sprijin”, a scris Bryan Adams pe Instagram.

Bryan Adams COVID
Bryan Adams a fost infectat cu coronavirus pentru a doua oară într-o lună. Cântărețul, transportat la spital. Sursa foto: Instagram

La sfârșitul lui octombrie, cântărețul rock a fost testat pozitiv cu virusul SAR – CoV – 2, dar nu a avut simptome. Bryan Adams era vaccinat și atunci cu schema completă.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, artistul a fost nevoit să-și anuleze reprezentația la concertul tribut în cinstea Tinei Turner și a stat 14 zile în autoizolare. La concert a fost înlocuit cu starul country Keith Urban.

Artistul a aflat atunci că are COVID-19 chiar în ultimul moment, înaintea ceremoniei Rock and Roll Hall of Fame, unde trebuia să cânte cu H.E.R. piesa „It’s Only Love”.

Jon Bon Jovi a fost și el testat pozitiv cu coronavirus luna trecută

Jon Bon Jovi a fost testat pozitiv cu COVID-19 tot la finalul lunii trecute, în aceeași perioadă cu Bryan Adams. Solistul american este și el vaccinat cu schema completă și nu a avut simptome.

Artistul și membrii trupei s-au testat chiar înainte să susțină un concert în Miami. Doar testul solistului a fost cel care a ieșit pozitiv și a fost nevoit să se retragă.

Din fericire, Jon Bon Jovi nu s-a simțit rău, după cum a declarat un reprezentant de-al său la acel moment.

ADVERTISEMENT
Tags: