Life

Bryan Cranston din Breaking Bad, de nerecunoscut. Ce și-a făcut actorul la față

Bryan Cranston, faimosul actor din Breaking Bad, s-a afișat într-o ipostază neașteptată. Unii nici măcar nu l-au recunoscut.
19.03.2023 | 17:32
Bryan Cranston din Breaking Bad de nerecunoscut Ce sia facut actorul la fata
Bryan Cranston din Breaking Bad, apariție neașteptată la tv. Sursă foto: captură video, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bryan Cranston este unul dintre cei mai apreciați de la Hollywood. Acesta este cunoscut de publicul larg și datorită rolului din Breaking Bad. Ultima apariție însă i-a lăsat mască pe mulți. Actorul avea înfățișarea schimbată total.

Bryan Cranston, de nerecunoscut în timpul unei emisiuni tv

Bryan Cranston a fost invitat la emisiunea lui Jimmy Fallon, The Tonight Show. Asta se întâmpla la săptămânii, însă nici după câteva zile apariția lui nu a fost uitată. Acesta și-a schimbat look-ul complet, astfel că unii nici nu l-au recunoscut.

ADVERTISEMENT

Faimosul actor a purtat peruci, dar și mai multe accesorii neobișnuite. De asemenea, el a început să și danseze la un moment dat. În ceea ce privește discuțiile din timpul show-ului, actorul din Breaking Bad a adus în discuție și o simplă pereche de lenjerie intimă.

Mai exact, în serialul Breaking Bad, acesta a purtat o astfel de lenjerie intimă, care mai apoi a ajuns să fie vândută la licitație. Cel care a ales să achiziționeze această piesă a plătit nu mai puțin de 32.500 de dolari pentru ea. Acest lucru l-a șocat însă pe actor.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cranston a dezbătut și ideea referitoare la cât de motivată poate fi o persoană astfel încât să cumpere o lenjerie intimă. Printre altele, acesta chiar a sugerat că mai sunt și alte piese care s-ar putea vinde la un preț chiar mai bun de atât.

Lenjeria intimă care s-a vândut cu peste 30.000 de dolari

“Aceștia nu au fost purtați niciodată. Cele care sunt murdare se vând mult mai scump. Aș vrea să nu fi spus asta. Adică, oamenii sunt nebuni! Cine, în deplinătatea facultăților mintale, cumpără o pereche de lenjerie intimă strâmtă cu 30 de mii de dolari?”, a spus actorul, în timpul emisiunii.

ADVERTISEMENT

Menționăm că Breaking Bad este în continuare cel mai bine cotat serial de televiziune pe IMDb. Iar asta se întâmplă chiar și după un deceniu de la difuzarea ultimului episod. Cu toate acestea, franciza a generat propriul său mic univers de atunci, lansând continuarea filmului El Camino și seria de șase sezoane Better Call Saul.

Cea din urmă serie i-a mai scos din pensie încă o dată pe Cranston și pe colegul său Aaron Paul pentru aparițiile în ultimele sale episoade. Ulterior, cei doi au mai apărut și într-o reclamă la Super Bowl pentru snack-urile Porcorners.

ADVERTISEMENT

Deși fanii s-au bucurat să îi revadă pe cei doi mari actori împreună pe ecran, s-ar părea că acest lucru nu se va mai întâmpla prea curând. Mai exact, sunt șanse mari ca niciunul dintre ei să își mai asume vreodată rolurile care i-au consacrat.

ADVERTISEMENT
Tags: