Stiri de ultima ora

O bubuitură misterioasă auzită pe tot globul! Cercetătorii ridică din umeri! Piloţii au auzit şi ei zgomotul!

O bubuitură puternică auzită pe tot globul! Nimeni nu ştie de unde vine misteriosul zgomot. Piloţii americani l-au auzit şi ei!
24.11.2017 | 14:00
O bubuitură misterioasă auzită pe tot globul! Cercetătorii ridică din umeri! Piloţii au auzit şi ei zgomotul!
ADVERTISEMENT

Un zgomot foarte puternic a băgat în sperieţi oamenii de pe Pământ! Nimeni nu ştie de unde vine sau ce îl produce! Bubuitura misterioasă s-a auzit în aproape toate regiunile globului. Sunetul a fost înregistrat de persoane din Orientul Mijlociu până la cele din Regatul Unit, însă majoritatea au fost raportate pe coasta de est a Americii.

Ultimul sunet de acest tip a fost auzit de locuitorii din Alabama, SUA. The Sun notează că poliţiştii americani au raportat apariţia unui „sunet suspicios” descris ca fiind un „bubuit puternic”.

ADVERTISEMENT

Bubuitură puternică auzită pe tot globul! Nimeni nu ştie de unde vine

Zgomotul a fost denumit „Bama Boom” şi a trimis o undă de şoc către mai multe case. Cadrele de poliţie au declarat că sunetul ar fi provenit din zona nord-vestică a oraşului Lochbule. Dar atât poliţiştii, cât şi experţii, nu pot explica apariţia sunetului misterios. Unii specialişti susţin că ar putea fi vorba despre avioane supersonice sau meteoriţi care au explodat în atmosferă. Însă acesta nu este singurul moment în care sunetul misterios a fost auzit de locuitori.

ADVERTISEMENT

Un sunet asemănător s-a auzit în 64 de zone diferite pe parcursul anului 2017. Unul dintre localnicii din Alabama a scris pe Twitter că sunetul a fost precum „o bubuitură extrem de puternică” care a „zdruncinat casa”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri