News

Bucureştean reţinut pentru tentativă de omor asupra soţiei. Culmea, cei care l-au reclamat au fost colegii de muncă ai femeii

Tentativă de omor în Capitală. O femeie a fost înjunghiată de soț, iar colegii de muncă ai acesteia au alertat autoritățile
28.05.2024 | 19:40
Bucurestean retinut pentru tentativa de omor asupra sotiei Culmea cei care lau reclamat au fost colegii de munca ai femeii
Bucureștean reținut pentru tentativă de omor: și-a atacat soția cu un cuțit. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Capitală a fost arestat marți, fiind acuzat de „ violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor” după ce și-a atacat soția cu un cuțit.

Caz șocant în Capitală. Femeie la un pas de moarte după ce a fost atacată de soț

Femeia, care lucrează ca ofițer de credite într-o bancă, a ajuns la spital pentru tratament, după care s-a dus la serviciu, unde colegii săi au alertat autoritățile în legătură cu starea ei.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor oferite de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, incidentul a avut loc pe 27 aprilie și a fost raportat la Parchet abia pe 17 mai, după mai bine de două săptămâni.

Atacul i-a provocat femeii o rană gravă, perforându-i splina, dar fin fericire aceasta a supraviețuit datorită îngrijirilor medicale primite la timp de la echipajul medical.

ADVERTISEMENT

„La data de 27.04.2024, în jurul orei 14:30, în timp ce se afla în locuinţa comună din mun. Bucureşti, sector 4, inculpatul a agresat-o fizic pe soţia sa, în vârstă de 60 de ani, aruncând în ea cu un cuţit de bucătărie, provocându-i o plagă înjunghiată hemitorace stâng postero-inferior, penetrantă, perforantă, cu ruptură splenică, hemotorax şi hemoperitoneu.

Acţionând în acest mod, inculpatul a acceptat suprimarea vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs din hazard şi datorită îngrijirilor medicale”, se arată într-un comunicat dat publicităţii, marţi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Poliția a intrat pe fir abia după ce colegii femeii au sunat la 112

Ancheta a fost declanșată după o sesizare primită de la locul de muncă al victimei. Surse din anchetă au informat News.ro că femeia, ofițer de credite la o bancă, s-a prezentat la serviciu după ce a fost tratată la spital, iar colegii săi au observat starea ei precară și semnele de agresiune.

„La data de 28.05.2024, ca urmare a unei sesizări primite în data de 17.05.2024 de la angajatorul victimei, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat (în vârstă de 63 de ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în modalitatea tentativei de omor”, se mai arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Soțul victimei, în vârstă de 63 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore marți și urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT