News

Bucureștean, supravegheat electronic de polițiști. Și-a bătut fosta parteneră și a amenințat că-și omoară copilul

Un bucureștean s-a ales cu o brățară de monitorizare electronică după ce și-a agresat fosta parteneră și și-a amenințat copilul cu moartea.
28.11.2022 | 16:37
Bucurestean supravegheat electronic de politisti Sia batut fosta partenera si a amenintat casi omoara copilul
Împotriva bărbatului a fost emis și un ordin de protecție Foto: stocksolutions via mylawquestions.com
ADVERTISEMENT

Oamenii legii au emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, care este cercetat în continuare de Secția 4 Poliție pentru faptele comise.

Bucureștean, supravegheat electronic de polițiști

Bucureșteanul a ajuns în atenția polițiștilor după ce şi-ar fi lovit fosta parteneră, care a ajuns la spital, şi i-ar fi transmis ameninţări privind viaţa fiului lor minor.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Capitalei, ”la data de 27 noiembrie, în jurul orei 18,30, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 4 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către o unitate medicală, cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o femeie, victima unei agresiuni”.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit în urma verificărilor că femeia a fost lovită de fostul partener, când a mers la o adresă din Sectorul 1, pentru a-i încredința bărbatului pe fiul său minor.

ADVERTISEMENT

În aceeași seară, în jurul orei 23.00, femeia a sesizat, prin intermediul numărului unic de urgență 112, că, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4, ar fi avut din nou neînțelegeri cu acel bărbat, iar după ce a părăsit zona acesta i-a transmis telefonic amenințări cu privire la viața fiului lor.

Faptele de care este acuzat bărbatul

”Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi plecat însoţit de minor, fiind dat în atenţie autoturismul cu care acesta se deplasa.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, bănuitul a fost depistat la o adresă din Sectorul 1, în timp ce intra în imobil, însoţit de fiul acestuia.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, însoţiţi de o echipă de negociatori şi una de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. 

ADVERTISEMENT

Bărbatul a ieşit din locuinţă şi a fost imobilizat şi condus la audieri, faţă de acesta fiind emis un ordin de protecţie provizoriu şi i-a fost montată o brăţară de monitorizare electronică”, au mai precizat reprezentanții Poliției.

Bucureșteanul este cercetat în continuare de către Secţia 4 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru ameninţare şi violenţă în familie.

ADVERTISEMENT