ADVERTISEMENT
News

Bucureştenii care au plătit taxa Oxigen îşi primesc banii înapoi. Ce documente sunt necesare

Autor: Alexandru Năstase | 12.09.2020 | 13:08
Bucureştenii care au plătit taxa Oxigen îşi primesc banii înapoi. Ce documente sunt necesare
Toată lumea primește înapoi banii de pe taxa Oxigen. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Cetăţenii Municipiului Bucureşti care au achitat în avans contravaloarea tarifului de acces şi circulaţie pentru Vignieta Oxigen își primesc banii înapoi.

ADVERTISEMENT

Aceștia pot depune, începând de săptămâna viitoare, cererile pentru rambursarea sumelor plătite. ”Restituirea taxei se va face către cetăţenii care au cumpărat Vignieta Oxigen, indiferent de tipul de vignieta achiziţionată.

Este exceptată perioada în care documentul de instituire a taxei a fost în vigoare (HCGMB 539/2019), respectiv 1 ianuarie – 22 martie 2020. 

ADVERTISEMENT

Banii înapoi pentru bucureştenii care au plătit taxa Oxigen

Termenul de restituire este 30 de zile lucrătoare de la data depunerii solicitării”, anunţă Primăria Capitalei.

Sumele aferente Vignietei Oxigen vor fi rambursate în baza unei cereri de restituire, care va putea fi depusă în trei modalități.

ADVERTISEMENT

Electronic la adresa de e-mail: office@aspmb.ro, cu precizare în subiectul mesajului: “Cerere de restituire vignieta Oxigen”;

Fizic, la sediul Administraţiei Străzilor Bucureşti din strada Domniţa Ancuţa, nr. 1 și prin poştă, cu scrisoare recomandată de primire.

ADVERTISEMENT

Cerererile de restituire pot fi descărcate de pe site-ul Administraţiei Străzilor Bucureşti, https://aspmb.ro/wp-content/uploads/2020/09/Restituire-Taxa-Oxigen.pdf

Acestea vor fi însoţite de următoarele documente: copie a cărţii de identitate, copie a certificatului de înmatriculare a vehiculului, care va purta înscrisul “conform cu originalul” şi semnătura, copie a documentului de plată.

ADVERTISEMENT

Cetăţenii vor putea solicita restituirea taxei pana la data de 13.09.2023, iar banii vor fi rambursaţi prin aceeaşi modalitate prin care s-a efectuat plata: fie transfer bancar, fie vor fi ridicaţi de la casieria ASB din strada Domniţa Ancuţa, nr. 1

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!