Sporturi

REPORTAJ fără… cuvinte! Volei FĂRĂ degete! MINUNEA de la CSM Bucureşti

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
18.03.2016 | 13:27
REPORTAJ fara cuvinte Volei FARA degete MINUNEA de la CSM Bucuresti

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK! 

VOLEI FĂRĂ DEGETE! Mihaela Ozun este o „minune” care a ajutat pe CSM Bucureşti să ajungă, în premieră pentru voleiul feminin românesc, într-o finală de cupă europeană! 

TAINELE DE LA DUŞ! FANATIK vă deschide „uşile” vestiarelor, în spatele cărora „fierb” problemele celor 6 „granzi” din play-off! 

„CÎINII” NU MAI „MUŞCĂ”! Cauzele scăderii vizibile a dinamoviştilor după o toamnă şi un start de an mai mult decît promiţătoare! 

A „DRESAT” ŞI MINGEA MICĂ! Stelistul campion la alt sport decît fotbalul! Care i-a fost cel mai tare adversar dintre coechipieri! 

SCANDAL MARE ÎN VESTIARUL „REGELUI”! Aproape de un titlu surprinzător şi neplanificat, emoţiile l-au copleşit pe Gică Hagi şi orice eşec al echipei sale îl înnebuneşte! 

0,2,1… RĂZBOI! Start în noul sezon de Formula 1! Totul despre MARELE CIRC, de la echipe şi piloţi la salarii şi schimbări de regulament! 

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI! 

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, pe cine s-a supărat foc Gigi Becali după ce Timo Gebhard a fost prins beat, la masaj erotic, ce cunoscut om de fotbal a chemat Adrian Mititelu ca martor în procesul cu FRF, cine este cel mai curat jucător din Liga 1, la propriu, nu la figurat, ce se întîmplă dacă îţi „trădezi” prietenii şi te duci singur pe stadion la un meci al favoriţilor! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!