Carousel hot news

Cea mai mare PLAJĂ URBANĂ din Europa se deschide la BUCUREŞTI!

Therme Bucureşti lansează din 10 iunie cea mai mare plajă urbană din Europa – Sands of Therme....
Autori: Claudia Mîţoi, Silviu Ghering | 09.06.2017 | 00:00
Cea mai mare PLAJĂ URBANĂ din Europa se deschide la BUCUREŞTI!

Therme Bucureşti lansează din 10 iunie cea mai mare plajă urbană din Europa – Sands of Therme.

La câteva minute de oraş, vizitatorii centrului se pot bucura de un litoral compus din 30.000 de metri pătraţi de plajă, precum şi alte atracţii ce recreează atmosfera vacanţei de vară: piscină tropicală, 1.500 de şezlonguri pe nisip, peste 600 de palmieri, 40 de măslini, terenuri de fotbal şi volei şi un Concept Beach Club.

Investiţia totală a proiectului se ridică la 5 milioane de euro şi plasează Bucureştiul în liga selectă a capitalelor europene cu plaje urbane, precum Lisabona, Berlin, Viena, Paris, Moscova sau Hamburg, potrivit unui comunicat al companiei.

În zona dedicată relaxării, The Palm, pe lângă plaja generoasă cu nisip fin, vizitatorii se pot relaxa într-o piscină de 720 metri pătraţi, cu o temperatură constantă de 30 de grade Celsius şi o adâncime de 1,26 de metri, a cărei capacitate este similară piscinei interiorare din zona The Palm.

Piscina cu pool bar, situată în zona de sud a zonei The Palm, dispune de 171 de locuri de relaxare – locuri la bar, locuri la mese, pe banchetă şi şezlonguri în apă – şi este înconjurată de vegetaţie exotică, palmieri spectaculoşi cu înălţime de până la 7 metri şi gradene cu şezlonguri.

Mai multe amănunte pe http://www.digi24.ro!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!