News

Bucureşti: Incendiu la un bloc din sectorul 5. Intervenţie cu 14 autospeciale – Video

Incendiu în sector 5 din Bucureşti, în seara zilei de sâmbătă, 14 mai. Focul s-a manifestat la un bloc de pe strada Baciului. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.
14.05.2022 | 22:39
Bucuresti Incendiu la un bloc din sectorul 5 Interventie cu 14 autospeciale  Video
Incendiu în sectorul 5 din Bucureşti. Intervenţie de urgenţă
ADVERTISEMENT
acum 5 zile

112 persoane evacuate, 8 au avut nevoie de asistenţă medicală

ISU Bucureşti – Ilfov transmite că 112 persoane s-aua autoevacuat, în vreme ce 11 au fost evacuate de forţele de intervenţie, dintre care o persoană supraponderală şi 2 persoane imobilizate. 

Opt oameni au avut nevoie de asistenţă medicală, una a fost dusă la spital.

ADVERTISEMENT

Un incendiu s-a produs sâmbătă seara în sectorul 5 al Capitalei. Pompierii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Focul a izbucnit la etajul 2 al unui bloc cu 10 etaje.

Incendiu puternic în sectorul 5 din Bucureşti

14 autospeciale cu apă şi spumă, 4 echipaje SMURD, două ambulanţe s-au deplasat la faţa locului. Din primele informaţii reiese că mai multe persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Potrivit viceprimarului din Sectorul 5, Mircea Nicolaidis, incendiul nu mai arde cu flacără în acest moment.

Pentru stingerea incendiului s-a acţionat din exterior utilizând autoscara. De asemenea, au fost constituite echipe de căutare-salvare a posibilelor persoane surprinse de incendiu.

ADVERTISEMENT

Nu este clar, pentru un moment ce a dus la producerea focului.

“Un bloc termoizolat a luat foc, iar propagarea incendiului este cauzată cel mai probabil de materialele ieftine folosite: În zona str. Baciului nr. 4, Sector 5 a izbucnit un incendiu într-un apartament situat la etajul 2, care s-a propagat pe fațada blocului până la etajul 10.

La fața locului au fost direcționați polițiști locali din cadrul Poliției Locale Sector 5, iar lucrătorii din cadrul ISUBIF acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului. Până în acest moment nu sunt informații cu privire la înregistrarea de victime omenești sau persoane evacuate din bloc”, a scris consilierul local Alexandru Dimitriu pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS