Hotnews

Bucureştiul, paralizat de un accident produs la oră de vîrf

Traficul auto a fost paralizat ore bune, marti dimineata, in Bucuresti, din cauza unui accident care a dat peste cap un intreg flux rutier. Totul a inceput cand un microbuz care transporta angajati...
05.05.2015 | 11:38
Bucureştiul, paralizat de un accident produs la oră de vîrf

Traficul auto a fost paralizat ore bune, marti dimineata, in Bucuresti, din cauza unui accident care a dat peste cap un intreg flux rutier. Totul a inceput cand un microbuz care transporta angajati Romprest a incercat sa intoarca in intersectia Sos. Stefan cel Mare cu Dorobanti (Perla), dar a fost lovit de o masina de interventie a firmei BGS, la primele ore ale diminetii.

Circulatia a fost oprita in zona, pentru a permite interventia medicilor si a politistilor veniti pentru constatare, insa intreruperea temporara a avut un efect de domino. Traficul a fost paralizat de cozi interminabile, plecand de la Perla si continunad din intersectie in intersectie. Au fost afectate inclusiv zone ca Dristor sau Piata Iancului, cu Sos. Iancului bara la bara pe toata lungimea.

De asemenea, linii intregi de autobuze RATB al caror traseu trecea prin zona au inregistrat intarzieri de zeci de minute, deoarece primele autobuze plecate in cursa nu au mai reusit sa se intoarca asa cum era programat, fiind blocate in oras.

Putinele autobuze care au reusit sa treaca au fost supraaglomerate, la fel ca statiile RATB, unde zeci de oameni au asteptat chiar si cate o ora transportul in comun.

Taximetristii au avut si ei de furca, pentru ca multi dintre cei care n-au mai avut loc in autobuze sau n-au mai avut cum sa ajunga la serviciu au incercat sa cheme un taxi. Nu foarte multi au si reusit.

“E marti si e accidentul asta la Perla. Nu exista rute ocolitoare, este totul blocat”, ne-a spus un sofer de taxi, surprins si el de traficul infernal.

Sursă: www.ziare.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria HOTNEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri