Bucuria englezilor după golul lui Trippier în Croaţia-Anglia! Ploaie cu bere! Video

Razvan Nicolae    Valeriu Tache   
in CM 2018
11/07/2018, 21:51
Bucuria englezilor după golul lui Trippier în Croaţia-Anglia! Ploaie cu bere! Video
Bucuria fanilor la golul lui Trippier din Croaţia - Anglia

Croaţia – Anglia se joacă în semifinalele Campionatului Mondial 2018. Englezii visează la prima finală şi la al doilea trofeu din istoria naţionalei Albionului după 52 de ani de pauză, iar fanii selecţionatei pregătite Gareth Southgate au sărbătorit golul marcat de Kieran Trippier.

Fundaşul dreapta de 27 de ani a deschis scorul, în minutul 5 al semifinalei, dintr-o lovitură liberă, iar englezii s-au dezlănţuit în tribune. Pe străzile din Anglia, golul a fost sărbătorit aşa cum se cuvine, iar fanii au explodat de bucurie, aruncând cu pahare pline de bere în aer.

Golul lui Trippier din Croaţia – Anglia, sărbătorit cu pahare de bere aruncate

Înaintea meciul Croaţia – Anglia, fanii englezi au anunţat că la fiecare gol marcat de jucătorii antrenaţi de Gareth Southgate vor arunca câte un pahar de bere. La partida cu Suedia, din sferturile de finală, suporterii Albionului au aruncat peste 100.000 de pahare când s-au bucurat pentru cele două goluri.

Ştirea MOMENTULUI

Billel Omrani, pus la zid de conducere! ”Nu aleargă deloc”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×