Life

Bucurie de zile mari în familia Kassandrei, fata cu 50 de operații. Ce se întâmplă acum cu fiica fostului fotbalist 

26.08.2020 | 21:15
Bucurie de zile mari in familia Kassandrei fata cu 50 de operatii Ce se intampla acum cu fiica fostului fotbalist
ADVERTISEMENT

În familia Kassandrei, fata cu 50 de operații, bucuria este una pe măsură. În prezent ajunsă la vârsta adolescenței, cazul acesteia a fost unul care a emoționat de-a lungul anilor publicul din România.

Fetița adoptată de fostul jucător de fotbal Iosif Rotariu a impresionat prin numărul foarte mare de intervenții chirurgicale la care a fost supusă. Din dorința de-a o ști bine și sănătoasă pe Kassandra, fostul jucător și familia acestuia au investit atât foarte mult timp, cât și resurse financiare impresionante.

ADVERTISEMENT

Kassandra a trecut prin operația cu numărul 50 și, respectiv, s-a aflat în grija medicilor ultima oară când avea 13 ani. Adolescenta de acum a avut o vară foarte reușită, veștile fiind unele foarte bune pentru ea.

Bucurie de zile mari în familia Kassandrei, fata cu 50 de operații. Ce veste a primit fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu

În urmă cu doar câțiva ani, însă, ea a fost arsă cu țigara și otrăvită cu acid și chiar aruncată pe fereastră. În mod șocant, momentele aveau loc atunci când fetița avea 4 ani și se afla în grija familiei sale biologice. Fostul jucător de fotbal Iosif Rotariu și soția lui au înfiat-o pe Kassandra, fiind profund impresionați de povestea ei.

ADVERTISEMENT

Chinuită peste măsură, aceasta și-a găsit alinarea în brațele părinților adoptivi, ce au dorit să o ajute așa cum au putut. La rândul ei, bunica fetei, ce a supus-o la acest tratament inuman, a primit în trecut o condamnare la 8 ani de închisoare.

Fata a fost arsă cu țigara în repetate rânduri, otrăvită, iar la toate aceste orori se adaugă și o boală rară a oaselor care i-a pus Kassandrei articulațiile la grea încercare. Iosif Rotariu i-a devenit încă de când fata avea 4 ani un real părinte și în momentul de față a oferit noi vești despre situația tinerei.

ADVERTISEMENT

Bucuria a fost pe măsură recent în casa lor după ce Kassandra a fost admisă și va urma cursurile Liceului Teoretic William Shakespeare, din Timișoara. Fostul fotbalist de 57 de ani a mai dezvăluit și cum se simte Kassi, așa cum o alintă pe fiica lui de 15 ani.

Bucurie de zile mari în familia Kassandrei, fata cu 50 de operații. Ce se întâmplă acum cu fiica fostului fotbalist 
Kassandra Rotariu a suferit 50 de operații din pricina faptului că a fost arsă și cu acid în trecut

“Cea mai mare bucurie a ei este că a intrat la Liceul Shakespeare din Timișoara, unul dintre cele mai bune din orașul nostru. A intrat la filologie – engleză, și-a luat și diplomă de Cambridge. Kassi învață foarte bine și e pasionată de limbile străine. Și cu engleza se descurcă minunat, dar și cu franceza. Cât timp a stat în Franța pe perioada operațiilor a învățat singură și a vorbit.

ADVERTISEMENT

E o fetiță foarte deșteaptă și ne mândrim tare mult cu ea. Îmi doresc să urmeze ce facultate își va dori ea, mai e mult până acolo și important e să fie sănătoasă.”, a povestit Iosif Rotariu, potrivit celor de la Digisport.

ADVERTISEMENT
Tags: