ADVERTISEMENT
Life

Bucurie fără margini! Dana Rogoz a devenit mamă pentru a două oară. Bine ai venit, Lia Elena Dragomir!

Autor: Stefania Bacanu | 20.05.2020 | 17:20
Bucurie fără margini! Dana Rogoz a devenit mamă pentru a două oară. Bine ai venit, Lia Elena Dragomir!
Dana Rogoz, surpriză de proporții din partea familiei

Bucurie fără margini pentru Dana Rogoz, care a devenit mamă pentru a doua oară. În această după amiază, s-a născut Lia Elena Dragomir, o minunăție de fetiță, care a făcut-o pe vedetă să verse lacrimi de fericire.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz, mamă pentru a doua oară. A născut o fetiță

Fericire fără margini pentru familia Danei Rogoz. Actrița a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță minunată, iar anunțul a fost făcut chiar de ea pe contul său de Instagram.

„Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmari celor de acasă.

ADVERTISEMENT

Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamană, dar eu cand ma uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brate. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, chiar în plină pandemie de coronavirus. Actrița a avut emoții la naștere, însă totul a fost sub control. Ea și soțul ei, Radu, s-au pregătiti așa cum trebuie pentru marele moment din viața lor.

ADVERTISEMENT

Și-a făcut testul pentru COVID-19

Având în vedere că noul coronavirus este în continuare un pericol, Dana Rogoz a fost nevoită să-și facă testul pentru COVID-19 înainte de a o aduce pe lume pe micuța Lia Elena.

„Am ajuns la finalul sarcinii. Trăiesc atât de multe emoții, îmi trec atât de multe gânduri prin cap, încât am senzația unui vis. Nu reușesc să îmi focalizez atenția într-un punct, pe o singură acțiune, pe un singur gând.

ADVERTISEMENT

Și nu, nu e de la hormoni. Și Radu simte la fel. Suntem pur și simplu copleșiți de emoții’, spunea Dana Rogoz, în urmă cu câteva zile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!